Rustige verjaardag…, meer optimisme en humor…

Rustige verjaardag…, meer optimisme en humor…

clip_image001

Amstelveen, maandag 18 maart 2013 > Ja, vandaag weer een jaartje minder jong geworden. Maar ach, wat is tijd eigenlijk, het is niet belangrijk , ook niet wat de omgang met andere mensen betreft. Veel mensen denken altijd maar dat het het beste is als je contact zoekt met mensen van je eigen leeftijd, dat zou dan een soort van garantie zijn voor een harmonieus verlopend contact. Nee, daar geloof ik al lang niet meer in. Het gaat erom hoe, ongeacht de leeftijd, het contact met een andere persoon verloopt, hoe het voelt.

Wel aardig van Marianne Thieme die me een verjaardagskaartje stuurde. Leuk initiatief is dat. En verder verwacht ik weinig bezoek vandaag, of misschien wel niemand. Nou ja, eigenlijk is Rob mijn enigste goede vriend, voor de rest ga ik alleen door het leven, nog altijd. Misschien vanavond even tijd voor een nieuwe video, dat lijkt me leuk. Heb ook leuke reakties gehad naar aanleiding van spotjes op youtube, van iemand die zich “hetedipsaus”noemt. Ja, alleen die naam al, dat werkt enigszins op mijn lach-spieren. Eindelijk een beetje meer vrolijkheid in het leven, dat gaat de goede kant op volgens mij, wat mijn spirituele groeiproces betreft. Bij het teveel vast zitten in negatieve emoties leun je onbewust ook op de ander in een tweelingzielen-verbinding, energetisch gezien. Ik hoop dan ook dat de positieve ontwikkeling zal blijven voortduren. Dat is niet alleen voor mijzelf beter en goed, naar ik hoop ook voor Flor, en mogelijk ook voor wat ons gezamenlijk proces betreft van weer in contact komen met elkaar in de fysieke betekenis van het woord. Dat contact was destijds ook vol van humor en positiviteit. Dan is het zaak de negatieve kanten van het verleden los te laten en bezig te blijven met je groeiproces. Flor is, als ik het zeggen mag, niet alleen een erg knappe vrouw om te zien, ze is van nature ook heel erg liefdevol, aardig en vrolijk… Zo was dat ooit wel in ieder geval.

Prettige avond iedereen en wellicht tot later vanavond bij een eventuele nieuwe video…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: