Video “Spirituele groei en ontwikkeling, deel 1”

Amstelveen, 18 maart 2013 >> Hallo lieve mensen, ziehier mijn nieuwste video waarin ik het een en ander probeer uiteen te zetten aangaande mijn spirituele groeiproces ,de dingen die ik in dit proces ervaar. Er zit wel degelijk vooruitgang in dit proces, en dat stemt me positief… Het was een stille, maar daarom niet minder geslaagde verjaardag gisteren… Morgen naar de tandarts.. Bah, maar ja, even doorbijten maar…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: