Alledaagse bezigheden naast het spirituele…

Amstelveen, 19 maart 2013 >> Ja, vandaag een vrij druk bezette dag gehad, eigenlijk weer een beetje teveel van het goede, maar toch een nuttig bestede dag. Het tandartsenbezoek is ook weer achter de rug. Wel een heel gedoe voor zo’n tandarts om een oude grijze vulling te verwijderen, maar het is gelukt en hij heeft er toch weer een mooie kies van weten te fabriceren. Wel lang last gehad van de verdoving, maar goed, ik ben blij dat het achter de rug is.

Morgen is het woensdag en dan heb ik altijd creatieve therapie op de Amstelmere, gevolgd door een kort gesprekje met mijn spv’er. Daarna weer naar huis. Heb vandaag ook een gedeelte van de hobbykamer netjes opgeruimd, dat is wel zo prettig en ga er eerdaags weer mee verder.

En op de valreep vandaag toch nog even tijd voor een wat kortere  video, zie hierboven. Morgen weer een dag…

Mijn bekende mobiele nummer, een prepaid nummer van Lycamobile, wordt per volgende week maandag, 25 maart, overgezet naar Telfort, naar het abonnement wat ik daar nog heb lopen tot a.s. september. Ik blijf dus op het bekende nummer bereikbaar, met uitzondering dan van die bewuste maandag de 25ste maart. Ik ben dan tijdelijk, in verband met de overzetting van het reguliere nummer naar Telfort, op een ander nummer te bereiken. Ik heb dit tijdelijke nummer aan een aantal mensen toegestuurd.

Als je mijn video in het groot bekijkt in je scherm zie je een hoop zwarte puntjes op mijn gezicht. Deze heb ik in het echt niet, maar komt zuiver door de digitale techniek, het heeft een technische oorsprong en zal eerdaags proberen daar een oplossing voor te vinden.

Tot morgen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: