Reparatie oude Mycom computer uit 2007 mislukt, oplossing is mogelijk…

Amstelveen, 20 maart 2013 >> Ja, ondanks het feit dat de reparatie, de upgrade van mijn processor van de oude computer, is mislukt, kwam ik op de website van hetzelfde bedrijf waar ik die te snelle processor had gekocht, nog een andere, en bovendien nog goedkopere aanbieding tegen van een vergelijkbare Intel quadcore processor die WEL op het moederbord past en aan de specificaties voldoet. Deze ga ik eerdaags bestellen, maar ook de andere processor weer retour sturen, zodat ik mijn geld weer terug krijg. Dan ben ik uiteindelijk nog goedkoper uit dan ik eerst dacht…

Verder wel een aardige, maar wel vrij druk bezette dag gehad, en zelfs in de avond nog even gelegenheid voor een meditatief momentje, zoals ik dat tegenwooordig wel vaker doe. Dat voelt goed in ieder geval… Tot morgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: