Walborg kliniek tijdelijk gesloten?, enige twijfels over voorwaardelijke rechterlijke machtiging, toestand stabiel.

Amstelveen, zaterdag 23 maart 2013 >> Vandaag even de stad in geweest met mijn moeder samen en een nieuwe netwerkkabel gekocht. De downloadsnelheid van een van mijn twee computers was nogal aan de lage kant en ik ontdekte gisterenavond dat er een knik zat in een van de kabels. En dus maar een nieuwe kabel aangeschaft en keurig netjes weggewerkt in de reeds aanwezige kabelgootjes langs de plinten van de woonkamer. Dat was een enorme klus, een rotwerkje om te doen, maar ben wel blij dat de operatie is geslaagd. Ik heb toen ook meteen een nieuwe ethernetkaart in de computerkast gemonteerd, eentje die tot snelheden tot maximaal 1000 mb. per seconde ondersteunt, dat was eerst maximaal 100 mb., een beetje krap als de maximale snelheid van het internet 120 mb. per seconde bedraagt. Alles werkt weer naar behoren, op een kleinigheid na werkt ook de nog redelijk nieuwe HP computer ook weer goed. Echter de oude Mycom pc repareren is me tot op heden nog steeds niet gelukt. Als de goede nieuwe processor binnenkomt dan breng ik die pc meteen even weg ter reparatie.

Ja, ik hoorde vanochtend van mijn moeder dat zij op de radio had gehoord dat de Walborg kliniek in Amsterdam tijdelijk gesloten zou zijn, wegens vervuiling en slechte leefomstandigheden. Dat klopt ook wel, ik weet het uit ervaring vanuit mijn laatste opnameperiode. Ik ben nu overigens alweer twee maanden met ontslag en het gaat wat mijn chronische aandoening betreft zondermeer uitstekend, en ik heb zo weleens mijn twijfels of de voorgestelde voorwaardelijke rechterlijke machtiging eigenlijk nog wel zin heeft. Morgen heb ik hierover nog een gesprek met mijn mantelzorger die morgenmiddag even hier langs komt.Behalve mantelzorger is hij ook mijn enigste, en daarmee ook mijn beste goede vriend. Over die voorwaardelijke rechterlijke machtiging volgt a.s. maandag een beoordelingsgesprek met een onafhankelijke psychiater. Ik denk niet dat het verstandig is om al bij voorbaat in de angst te blijven vluchten dat het ooit weer eens mis zou kunnen gaan. Angst is een negatieve energie, heeft ook in onze geschiedenis alleen maar tot nog meer ellende geleid, en vraag me toch ernstig af of ik daar bij nader inzien wel achter sta.

Voor de rest ga ik zodirekt nog even een meditatief momentje tegemoet, zoals ik dat wel vaker doe aan het einde van de dag. Een korte periode van absolute stilte om mij heen. Ik ben blij en opgelucht dat het voor tweelingzielen zo kenmerkende telepatische contact met mijn tweelingziel na het uiterst moeizaam verlopen jaar 2012, al enige tijd weer helemaal is hersteld en ook veel zuiverder verloopt. Dat is ook erg leerzaam. Ik ben overigens zeker niet de enige met dergelijke ervaringen. Heel veel mensen die hun tweelingziel zijn tegengekomen in dit leven, en die door omstandigheden enige tijd gescheiden van elkaar zijn komen te leven, spreken eveneens van telepatisch contact. Ach, in feite is dat ook, net als al het andere om ons heen, pure energie, ofttewel energie-overdracht door middel van gedachten. Maar daar is de wetenschap nog niet in voldoende mate achter op dit moment van schrijven…

Lieve groeten aan iedereen,

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: