Gebeurtenissen en spirituele ontwikkelingen (1) op de dag voor pasen 2013

Amstelveen, zaterdag 30 maart 2013 >> Ja, lieve mensen, vergeten jullie niet, als je dit nog niet hebt gedaan, de klok een uur vooruit te zetten. Vannacht gaat de zomertijd weer in, al valt daar kwa temperatuur buiten maar weinig van te merken. Hoe dan ook, vandaag was wel een leuke dag en heb mezelf ook een niet al te prijzige, maar kwalitatief wel erg goede nieuwe videokaart kado gedaan voor in mijn HP computer. De werkzaamheden aan de oude Mycom computer van 2007, stel ik voorlopig nog even uit. Mettertijd zal ik die computer alsnog wegbrengen ter reparatie, maar dat heeft nu zeker geen prioriteit. Ook die HP computer gaf voorheen nogal wat problemen, steeds weer terugkerende blauwe schermen, foutmeldingen, e.d. Ik ben toen eens gebruik gaan maken met de bij Windows 7 ingebouwde prestatie-index, een schaal die loopt van 1,0 (minimaal) tot maximaal 7,9 (hoogste score). Uit dat rapport bleek de videokaart in deze HP computer de zwakke schakel in het systeem te zijn. Voor een redelijke prijs heb ik toen bij Mycom de Sapphire Radeon HD6570 videokaart aangeschaft, deze is niet alleen veel sneller dan die slechte kwaliteit videokaart die standaard in de HP computer aanwezig was, deze heeft ook meer geheugen, 2 gigabyte in plaats van 1 gigabyte .En toen ik had ervaren dat deze nieuwe grafische videokaart de problemen in mijn oude Mycom computer van 2007 niet kon oplossen, heb ik de videokaart die eerst in de Mycom pc zat er weer in teruggeplaatst, en de nieuwe videokaart geinstalleerd in de HP computer, waar overigens standaard wel een hele goede AMD processor aanwezig is, de AMD Athlon II X4 635 quadcore processor.

Deze configuratie werkt nu al de hele avond, zonder problemen. Het systeem lijkt veel stabieler te zijn, zonder foutmeldingen en blauwe schermen, en de beeldkwaliteit, ook in mijn video’s is een stuk beter en helderder geworden. De prestatie-index gaf bij de vroegere oude videokaart een score aan van 5,0 , deze nieuwe grafische kaart scoort maar liefst 6,9 , bijna twee volle punten verschil dus. Nee, zeker geen verkeerde keuze dus…

Morgen is het Pasen, en mijn moeder stelde voor om dan samen uit eten te gaan bij het Griekse restaurant in het nabijgelegen winkelcentrum Kostverlorenhof, of om daar een afhaalmaaltijd te bestellen en bij mijn moeder thuis op te eten. Lijkt me een prima idee, en ik zie ernaar uit. De zomertijd mag dan vannacht ingaan, ik blijf morgen gewoon een uurtje langer liggen.

Ik ben ook erg blij met de diepe en duidelijk voelbare spirituele band die Flor en ik, na een lange periode van stilte tijdens de langdurige afgelopen opnameperiode, weer hebben opgepakt in dit nieuwe jaar. Daarbij hoort ook de voor tweelingzielsverwantschap zo kernmerkende en algemeen gangbare telepatische band, die helderder en zuiverder is en ook aanvoelt dan ooit eerder. Ik heb ook het gevoel alsof ik de achterstand kwa persoonlijke spirituele groei aan het inlopen ben, en dat ik hierbij geholpen word door Flor, wat zij overigens ook bevestigt in dat telepatische contact. Hoewel ik daar zelf ook heel veel toe probeer bij te dragen, toch probeert ze me telkens weer opnieuw te stimuleren en omhoog te tillen kwa bewustzijnsniveau, kwa persoonlijke groei. Ik leer in deze fase steeds meer op een dieper niveau om mijzelf te waarderen, voor mezelf op te komen, mijn grenzen duidelijker aan te geven, en mezelf lief te hebben. Als deze ontwikkeling zich blijft voortzetten zouden Floor en ik op een gegeven moment voor het eerst sinds we elkaar voor het eerst leerden kennen, op gelijk niveau terecht komen, waarna vervolgens de energie, de energie-uitwisseling van zuiver positieve energie de rest doet, ons ook in fysieke vorm weer bijelkaar zou kunnen gaan brengen, en dan geheel onvoorwaardelijk…

Hoe dan ook, ik merk dat ik ongemerkt ook niet meer gemotiveerd ben bezig te zijn op datingsites, waar ik het afgelopen jaar nogal in ben gevlucht. Ik heb er ook geen enkele behoefte meer aan om heel eerlijk te zijn. Dat was vorig jaar een vlucht, voortkomende vanuit een tijdelijk lager bewustzijnsniveau en vanuit algehele wanhoop betreffende toekomstmogelijheden aangaande het contact met mijn tweelingziel; wanhoop die bovendien nog eens werd versterkt door de opstelling van de ggz die mij bij herhaling lieten weten dat het niet is toegestaan ooit nog iets van met te laten horen richting haar.

Maar goed, dat is het verleden, en is nu niet meer van toepassing. Ik heb dat verleden afgesloten en sta open voor een nieuwe toekomst, een toekomst waarin ik mezelf op een steeds dieper niveau ga liefhebben en waarderen, en mogelijk een nieuwe kennismaking met mijn tweelingziel. Als dat gebeurt, dan gebeurt dat op precies het goede moment, als ik op ongeveer gelijk niveau zit kwa spirituele ontwikkeling als zij.

Toch lijkt het me een leuk idee om in de tussentijd alvast eens een kort emailberichtje aan haar te gaan sturen, maar daar wil ik eerst eens rustig over nadenken. Ook dat berichtje zal haar op ongeveer het juiste tijdstip bereiken, niet te langdradig, maar een voorzichtig teken van leven zal ik maar zeggen.

Eerst ga ik morgen, samen met mijn moeder, genieten van een naar ik hoop geslaagde eerste paasdag…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: