Drukke maar wel aardige dag , spirituele groeiproces

Amstelveen, 3 april 2013 >> Hallo lieve mensen, ja vandaag zit er weer op, een drukke dag, maar wel een goed gevoel erover. Op de Amstelmere nog een leuk kennismakingsgesprek gehad met Tim, een ervaringsdeskundige die ook al meerdere keren opgenomen is geweest en hij vertelde ook wat over zijn ervaringen. Daarna tussen een uur en half drie naar creatieve therapie geweest. Ik voelde me daar een beetje moe worden, maar heb mezelf toch aardig en tot tevredenheid kunnen bezighouden. Vervolgens bracht mijn moeder mij weer terug naar huis, waar ik om kwart voor vijf vanmiddag via de computer en de beeldbel-optie even gesproken heb met mijn spv’er.

IK wil toch eens gaan proberen of het vanwege mijn rugklachten al gaat lukken om op lokaal niveau wat te gaan fietsen. Dat weet ik immers pas zeker als ik het eens heb geprobeerd. Het zou wel mooi zijn, want ik vind die afhankelijkheid van mijn moeder voor wat het vervoer betreft niet altijd even prettig. Ik weet wel, ze doet het graag, maar toch mis ik een stukje zelfstandigheid, ook als je daarbij nog bedenkt dat ik het nu nog een jaar moet stellen zonder rijbewijs. Dit laatste maakt het op sommige momenten wel degelijk erg lastig, bijvoorbeeld voor het transporteren van een zware computerkast naar de reparateur en alle diskussies die dat weer geeft als ik moet vragen aan mijn moeder of zij bereid is mij daar even langs te brengen. En op de fiets zie ik het ook niet echt zitten om met zulke loodzware kasten over straat te gaan… Maar goed, over een jaartje kan ik bij het gemeentehuis een medische verklaring invullen, opsturen aan het CBR, om een nieuw rijbewijs aan te vragen. De huidige medicatie slaat heel goed aan, en het valt veel mensen ook op hoe ongelofelijk sterk ik eigenlijk in mijn schoenen ben komen te staan. Ook op spiritueel gebied heb ik in die korte tijd dat ik nu met ontslag ben (ongeveer twee en een halve maand nu) een ongekend sterke groei doorgemaakt, en nu nog steeds. Zoiets heb ik nog niet eerder in die mate ervaren en dat is alleen maar gunstig, daartoe ondersteund op afstand langs spirituele weg door mijn tweelingziel Floor. Ja, ze is echt een hele lieve en reuze sympathieke vrouw, en we zijn niet voor niks tweelingzielen van elkaar. Die band is ook niet te verbreken…, en ik hoop dat we elkaar in de toekomst ook weer in het echt gaan zien, als we allebei zover zijn… Ik hoop dan ook dat zijzelf dat leuk zal vinden, en daartoe gemotiveerd is, want anders houdt het op, wat ik wel erg jammer zou vinden…

Gisteren heb ik ook nog bij Free Record Shop twee dingen besteld, de nieuwste dubbelCD van Tanita Tikaram en het bekende eerste album van Birdy. Haar album was niet meer op cd leverbaar, dus heb ik de LP uitvoering besteld, en het is ook wel weer eens leuk om langspeelplaten te draaien. Deze neem ik dan meteen de eerste keer over op een cd, en heb daar ook speciale software voor, Roxio Creator 2011, werkt uitstekend. De LP kopieren op CD is handmatig werk, maar dat vind ik niet erg, eigenlijk alleen maar leuk om te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: