Positieve dag , muzikale bestelling binnengekomen , over mijn rugklachten…

Amstelveen, 4 april 2013 > Ja, ook vandaag was weer een aardige dag. De fysiotherapeut was ziek, en ik heb een afspraak gemaakt voor volgende week donderdagmiddag. Toch vraag ik me weleens af of die rugklachten niet verband kunnen houden met een dieperliggende psychische oorzaak, een mogelijke blokkade ergens, of iets anders. Ik hoop daarop binnenkort een antwoord te krijgen en dan ga ik er zo snel mogelijk wat mee doen.

Vanmiddag kwam mijn bestelling binnen van Free Record Shop, en ben toen aan de slag gegaan om de overigens prachtig klinkende LP van Birdy op CD over te zetten. Dat is veel werk, handmatig werk ook, maar tegelijkertijd ook erg leuk om te doen. De tweede keer ben ik daarin prima geslaagd, en het lijkt wel alsof het een echte cd opname is, deze muziek. Daarnaast ben ik ook diep onder de indruk van die mooie, schitterende muziek van Tanita Tikaram, met haar nieuwste cd “Can’t go Back”, een dubbel cd om precies te zijn. Om een indruk te geven van die muziek, zie het bijgevoegde nummer, de title track van haar nieuwste cd, welke ook op youtube te vinden is. Niet alleen muzikaal, maar ook inhoudelijk van zeer hoge kwaliteit. Wel een supersnelle levering van Free Record Shop, want ik had de bestelling eergisteren laat op de avond besteld op hun website.

Ik ben nog altijd erg blij voor de harmonieuze, goede en diepe telepatische band die ik sinds enige tijd weer heb met Floor. Het zou fijn zijn als we elkaar, zodra we er allebei aan toe zijn, elkaar weer eens opnieuw in het echt leren kennen, van mens tot mens. Maar ik wacht geduldig af voorlopig en kan haar in de tussentijd bijvoorbeeld ook eens een keer een mailtje sturen, een soort teken van leven zal ik maar zeggen, met positieve bedoeling. Vanavond echter maak ik het niet zo laat, dan kan ik morgen ook vroeg opstaan als ik daar behoefte aan mocht hebben.

Binnenkort hoop ik ook weer kleine stukjes te gaan fietsen, kijken hoe dat gaat, gegeven de huidige omstandigheden van mijn rug. Dat weet ik natuurlijk pas als ik het in de praktijk heb uitgeprobeerd… Tot het volgende berichtje maar weer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: