Nieuwe website en spirituele ontwikkelingen…

Amstelveen, 11 april 2013 >> Hallo lieve mensen, ja alweer even geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven. Het is soms lastig als je met de ene computer een avond lang bezig bent een website te uploaden, en geen tweede werkende computer in huis hebt om te internetten, emailen en dergelijke. De tweede computer heeft de neiging af en toe hardnekkig uit te vallen, en hij is momenteel bezig om de backup op de harde schijf te installeren zodat hij hoop ik weer even een tijdje zal werken. Daarnaast waren er afgelopen week ook werkzaamheden aan het netwerk van Ziggo, waardoor ik op een gegeven moment geen internetsignaal meer had en niet kon telefoneren. Ze waren aan het werk, juist hier in deze omgeving.

Hoe dan ook, ik ben aan het experimenteren met het uitproberen van een website met grotere video-bestanden van eigengemaakte video’s. Je zou eens een kijkje kunnen nemen op www.mediavanboudewijn.nl . Ik heb al wel gemerkt dat bij de weergave van de video’s, en dan met name bij video’s langer dan 60 minuten, rekening moet houden dat het geluid en beeld af en toe even stopt. Dat komt dan omdat de server van de website waarop die site draait net niet voldoende snelheid heeft om het verloop van de video te kunnen bijbenen. Dan moet hij eerst weer wat bytes downloaden alvorens de video te kunnen vervolgen. Vandaar dus de mogelijke onderbrekingen van beeld en geluid bij sommige video’s. Ik loop er nog over te denken om de lengte van de toekomstige video’s op die site te beperken tot maximaal 60 minuten. Als blijkt dat de videoweergave toch tot veel problemen leidt de komende periode, dan overweeg ik deze website uitsluitend te gaan gebruiken voor het aanbieden van geluidsopnames, eerder gemaakte geluids-montageprogramma’s van de achterliggende dik 35 jaar. Deze nemen aanzienlijk minder megabytes in beslag dan video’s en garanderen een storingsvrije weergave. Mocht ik daartoe besluiten dan lees je dat hier, op deze weblogsite. Eerst probeer ik de huidige site nog eventjes uit. Om weer langere video’s op mijn videokanaal van YouTube te kunnen plaatsen moeten jullie dan nog even wachten tot ongeveer september aanstaande.

Intussen staat ook mijn spirituele groei- en ontwikkelingsproces zeker niet stil, en ook het telepa-tische contact met Floor verloopt nog altijd heel goed en helder. Haar energie is geregeld heel sterk voelbaar, en dat ervaar ik als een zeer aangename gewaarwording. Ik voel me in ieder geval met de dag weer een stukje sterker worden, en dat is uitermate kostbaar. Ik ben blij met de hulp die Floor me op afstand geeft in dit proces, en ik vind dat heel liefdevol van haar. Zodra de tijd daar rijp voor is (ik verwacht toch op redelijk korte termijn) kan ik haar wel eens een mailtje sturen, in de hoop dat ze dat zal waarderen. Na het voor ons beiden afschuwelijke jaar 2012, is het contact juist nu veel sterker dan het ooit is geweest sinds de dag dat we uitelkaar zijn gehaald door onwetendheid van het  ggz personeel. Dat was op 16 januari 2012, alweer bijna 15 maanden geleden dus. Juist het feit dat ze me nu weer op afstand is komen opzoeken langs telepatische weg is iets heel moois en bijzonders. We zijn dus eigenlijk al bijelkaar, al is het dan nog niet van mens tot mens. Maar wie weet wat de toekomst nog voor ons in petto heeft. Wat de telepatische berichtgevingen betreft hoef ik niet langer bang te zijn dat het weer op een breuk uitloopt.

Ja, telepathie, het is heel algemeen gangbaar voor tweelingzielen, en het contact is ook veel zuiverder dan ooit eerder. De energie die erachter zit is goed, en krachtig. Het voelt goed in ieder geval. Nou ja, het is eigenlijk ook pure energie, net zoals al  vele jaren geleden in de natuurkunde werd ontdekt dat alles is ontstaan vanuit energie, en dat letterlijk alles uit energie, uit moleculen is opgebouwd. Ik distantieer mij heel duidelijk ten opzichte van het legioen van conservatief ingestelde wetenschappers die zoiets vaak niet serieus nemen, het als afwijkend zien, en het  vervolgens naar het rijk der fabelen doorverwijst. Het interesseert me niet langer wat anderen hiervan denken. In vroegere tijden was ik met dit laatste juist weer veel te veel bezig. Het is een zuiver weten vanuit het voelen, vanuit het hart, wat ook zoveel leerzamer is dan het traditionele ‘weten vanuit het denken, vanuit het ego’principe. Ik voel mij erg gelukkig bij deze nieuwe manier van leven…

Veel liefdevolle groeten aan iedereen die dit leest en tot de volgende keer. Het bovenstaande muziekje is van een Amerikaanse zanger, en ik zou het willen opdragen aan Floor, mijn bijzonder liefdevolle tweelingziel…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: