Herstel van korte emotionele dip, nieuwe ontwikkelingen…

Amstelveen, 19 april 2013 >> Ja, het was een vermoeiend en ook ietwat minder weekje, maar toch merk ik dat ik sterker ben geworden en inmiddels weer grotendeels ben hersteld uit een kleine emotionele dip. En het proces waarin ik zit is ook heel mooi en kostbaar, een periode van diepere bewustwording, een overgangsfase naar een veel hogere staat van bewustzijn. Bij een aantal mensen gebeuert zoiets razend snel, maar het komt denk ik door mijn verleden dat dit proces een wat langere periode nodig heeft. En in zo’n periode ben je zowel bewust als onbewust toch op zoek naar mensen die zich op ongeveer gelijk bewustzijnsniveau bevinden, helaas tot nog toe vergeefs. Het zou wel leuk zijn als ik die zou tegenkomen, want het is soms weleens lastig om om te gaan met mensen die zich op een lager (ego-)bewustzijnsniveau bevinden, en dat zijn er heel veel op deze wereld. Al besef ik me wel dat dit aan het veranderen is in positieve richting. Het kost me vaak bergen met energie om om te gaan met mensen die in een lagere bewustzijnstoestand verkeren, wat ook een hele logische en ook zelfbeschermende reden is van het  feit dat ik voor tijdelijk wat minder aktief ben op sociaal gebied. Ik weet en voel ergens ook wel dat dit gaat veranderen.

Ik ben wel opgelucht dat ik geen last meer heb van mijn kies die ik afgelopen  weekend bij de weekendtandarts heb laten maken. Volgende week vrijdag wordt de noodvulling vervangen door een echte, bij mijn reguliere tandarts. Verder ben ik ook erg blij met het bijzonder leerzame en behulpzame telepatische contact met Floor en mijn spirituele gids Peggy. Ze ondersteunen mijn proces naar een hogere staat van bewustzijn en –welzijn heel goed, en ze doen dat op een hele geduldige en professio-nele manier. Er zijn weliswaar nog punten om aan te blijven werken, maar toch merk ik wel heel duidelijk dat ik de laatste drie maanden sinds mijn ontslag van die vreselijke negen maanden durende opnameperiode, een gigantisch grote bewustzijnsverandering heb ondergaan in positieve richting, en dit proces is nog altijd gaande. De achterstand die ik ten opzichte van Floor en mijn gids Peggy heb is daarmee ook een stuk kleiner geworden. Ze zijn twee uitstekende leermeesters, de beste psychiaters die er bestaan op deze wereld. Maar het is ook buitengewoon liefdevol dat ik die steun en begeleiding in mijn proces mag ervaren via hun. Geleidelijk aan word ik er steeds sterker, mondiger en ook gelukkiger van, hoewel ik nog zeker punten zie om aan te werken. Maar wel heel knap dat ik al zover ben gekomen als ik nu ben. Tegelijkertijd groeit mijn verlangen naar een hopelijk toekomstig weerzien en een nieuw humorvol contact met Floor (net zoals vroeger). Ik wacht geduldig af op wat de toekomst gaat brengen, ik hoop veel goeds. Het kan ook allleen maar beter gaan, want dieper als in het jaar 2012 kon het schip niet zinken, na een aantal loodzware jaren vol van de meest afgrijselijke ervaringen in mijn privéleven. Ik begon in het afgelopen jaar 2012 wel steeds meer te beseffen dat er eigenlijk wel een moment moet komen dat deze ellende zou stoppen, om plaats te maken voor een periode van voorspoed en dieper geluk. Een leven vanuit een hogere staat van bewustzijn, een leven vanuit het gevoel, vanuit het hart, in plaats van uit het hoofd, uit het ego. De meeste dagen gaat het goed en ook steeds beter met mij, maar het is in deze fase van mijn proces ook niet meer dan menselijk dat er ook weleens korte momenten zijn dat ik het  contact met m’n maatje Floor (althans het contact in direkte zin, los van de telepathie) nog altijd erg mis, en dat maakt, in combinatie met de herinnering aan de manier  waarop ze vanuit de ggz ons contact hebben stopgezet 15 maanden terug, dat ik me wat ongemakkelijk voel. Ik heb evenwel meer vertrouwen dan eerst gekregen in een uiteindelijke goede afloop van het avontuur Floor-Boudewijn…. En Peggy zit daarbij ook niet stil, want ook zij begeleidt ons proces als zijnde mijn gids. Zij is in haar huidige onzichtbare energetische vorm sinds haar overlijden in spiritueel opzicht bijzonder hoogbegaafd, en dat geldt zeker ook voor Floor. Ik weet ook dat je met Floor in haar betere periodes heel erg veel kunt lachen om de meest vreemde dingen en situaties, en ook die mate van humor mis ik erg in mijn leven sinds ruim een jaar geleden. O, konden we nu maar die leuke kanten van het verleden meenemen naar het heden en een nieuwe start maken! Diep van binnen hoop ik dat dat ooit alsnog gaat gebeuren.

Intussen ben ik ook hard bezig met het werken aan mijn websites en het maken van een nieuwe  video voor mijn komende website, Info-website van Boudewijn” op http://cbdekat.magix.net/public. Deze mini website met daarop altijd de nieuwste twee video’s en de nieuwste paar geluidsmontageprogramma’s gaat naar verwachting uiterlijk komende zondagavond de lucht in.

Welnu, voor nu laat ik het even hierbij. Graag tot een volgende keer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: