POSITIEF GESTEMD , LEUKE REAKTIES OP VIDEO

Amstelveen, 20 april 2013 >> Ja, hierboven twee van mijn allerlaatste spotjes die ik op YouTube heb geplaatst. Op de onderste video heb ik een hele leuke reaktie ontvangen uit onverwachtse hoek (iemand die al langere tijd een grote fan van mij is), die ook kwam met het idee om mijn emoties in emotionele periodes ook te laten zien in beeld. Een soort van emotie-televisie dus op internet. Dat lijkt me een prima idee. Emoties kunnen natuurlijk ook zijn, lachen en humor, het gaat hem om allebei. Maar ook een negatieve emotie, verdriet bijvoorbeeld, zou ik niet als negatief willen bestempelen. Immers, ook deze periodes horen bij het leven en daar hoef je ook geen psychiatrische aandoening voor te hebben om deze periodes te ervaren. Bovendien, een emotie is gezond en geen psychiatrische ziekte. Een gezonde reaktie op pijn, bijvoorbeeld de pijn die ik geregeld ervaar inzake het direkte contactgemis met mijn tweelingziel. Maar ik weet langs telepatische weg ook dat die pijn wederzijds is, maar ook het verlangen naar een toekomstig weerzien. Het is als het ware een golfbeweging in de tijd… Ik was verrast door die reaktie, maar ook door dingen die ik elders op internet tegenkwam en heb gelezen.

Mag ik je ook wijzen op mijn twee websites, waarvan  er eentje al  aktief is, op www.mediavanboudewijn.nl. De andere website, infowebsite van Boudewijn, is binnen afzienbare tijd te zien op http://cbdekat.magix.net/public. Een kleine miniwebsite, maar wel met altijd een klein aantal meest recente video’ s en geluidsopnamen.

Tenslotte nog een muziekvideo, zeer toepasselijk in het kader van het contactverloop zoals het is gegaan tussen mij en Floor. Het is een oud, maar muzikaal en inhoudelijk wel heel mooi nummer van de Dire Straits, getiteld “Romeo and Juliet”. Deze song laat ik je in twee onderstaande  versies zien, eentje met pakkende videobeelden, de andere video met de tekst van dat liedje. Ik vind het een van de beste nummers die deze Britse popgroep ooit heeft gemaakt. Het nummer werd uitgebracht in 1980.

Lieve groeten van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: