Redelijk goed gestemd en vrij stabiel…

Amstelveen, 25 april 2013 >> Gelukkig zou ik mijn stemming van de laatste paar dagen kunnen omschrijven als zijnde redelijk goed, met een vrij stabiel verloop. Ik bedoel hier met stemming, het stemmingsverloop in de emotionele betekenis van het woord. Ik heb iemand die ik lange tijd niet heb  gesproken, een klein en keurig net berichtje gestuurd, waarin ik ook vermeld heb dat ik geduldig afwacht op wat komen gaat. Toch is ook het  verlangen in de tussentijd niet in volslagen passiviteit te vervallen en juist te proberen meer te genieten van het leven, vrij sterk aanwezig. Dit houdt me op het ogenblik staande. Daarnaast verloopt het telepatische contact met Floor en Peggy nog altijd vrij goed. Het zou wat  vaker kunnen en wil er ook iets meer  tijd voor reserveren. Want ook daardoor houd ik me staande, en leer ik ook heel veel nuttige dingen… En dat is ook goed, want ik leer er veel van in mijn spirituele groeiproces. Heb ook contact met o.a. een ex medewerker van de ggz die arbeidsongeschikt is geraakt. Ik hoop hem op korte termijn weer eens een berichtje te sturen.

Afgelopen maandag was mijn moeder jarig en ze is 82 geworden. Het was een leuke en gezellige dag samen. Morgen moet ik naar de tandarts om een noodvulling door een echte vulling te laten vervangen. In de middag krijg ik dan bezoek van iemand van het team BZW, wat staat voor Begeleid Zelfstandig Wonen. Dat contact loopt ook goed en het is ook de bedoeling dat ik zelfstandig blijf wonen hier. Zij vindt dat het goed gaat en dat klopt ook helemaal.

Groetjes van Boudewijn en tot een volgende keer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: