Vrij goed gestemd, zelf voeding computer vervangen…

Amstelveen, 2 mei 2013 >> Afgelopen dag ben ik weer eens op bezoek geweest bij de tandarts. Ja, het is wel raak de laatste tijd. Een week geleden heeft een waarnemend tandarts de wortelkanaal-behandeling aan mijn achterste kies linksonder voortgezet, maar was daar niet helemaal mee klaar gekomen. Zij had er toen een noodvulling op gezet, en alles ging goed, tot voor enkele dagen geleden. Toen brak ineens een deel van die kies eraf. Vanmiddag even langsgeweest bij de tandarts, maar de kies hoeft gelukkig niet getrokken te worden. HIj kan dus worden gemaakt, en dat is wel zo prettig.

Voor de rest lijkt het er vooralsnog op dat de problemen die ik lange tijd had met mijn tweede computer tot het verleden zijn gaan behoren. Er zat een veel te zwakke voeding in van 300 Watt, wel erg weinig als je bedenkt dat AMD processors belangrijk meer stroom verbruiken dan Intel processors, en als er daarnaast ook nog een redelijk zware videokaart in de computer zit. Ook de eigen windows 7 software van HP werkt storingen in de hand. En aldus heb ik vanmiddag bij Mycom aan de Rembrandtweg een nieuwe, zwaardere voeding aangeschaft van 600 Watt. Het bleek een eenvoudig klusje te zijn om de oude voeding uit de computerkast te halen en de nieuwe erin te zetten en aan te sluiten op de diverse onderdelen in de kast, zoals het moederbord, de processor, de harde schijf en de dvd speler/brander. Ik vond het ook leuk deze werkzaamheden op video vast te leggen. Eerdaags kun je dus weer een reportagevideo verwachten op youtube, maar ook hier op mijn weblog, waarin je een samenvatting kunt zien, waarschijnlijk in twee delen, van deze computerwerkzaamheden. Daarnaast heb ik ook een schone Windows 7 Professional installatie gedaan op de computer, en ik heb daarvoor geen gebruik gemaakt van de Windows 7 versie van HP, omdat ook deze software voor de nodige problemen heeft gezorgd in het verleden. Nee, gewoon de originele Windows 7 vanaf de originele en legale  Microsoft dvd. Sindsdien werkt dit tweede computersysteem als een zonnetje, zonder enig probleem. Totale kosten ongeveer 165 euro (nieuwe voeding en nieuwe videokaart)… En in de derde desktopcomputer die eigenlijk al min of meer is afgeschreven, zit nog een splinternieuwe en zeer snelle videokaart. Ik overweeg deze eerdaags ook over te plaatsen in deze HP computer. Als het systeem stabiel blijft werken onder Windows 7 dan zou dat heel fijn zijn. Altijd nog een stuk voordeliger dan een hele nieuwe computer…

Met mijn stemming gaat het momenteel, afgezien van korte ietsje mindere momenten sommige dagen (is ook heel natuurlijk in een tweelingzielenband op afstand), vrij goed, en ben ook nog steeds volledig stabiel, en veel sterker geworden dan ik ooit was. Verder ben ik nog op zoek naar meer sociale contacten welke ik denk ik vooral buiten de woongroep zal gaan vinden, en wellicht over een tijdje ook binnen de woongroep centraal wonen, zodra de mensen wat verder zijn gekomen in hun eigen proces van bewustwording.

Morgen ga ik dus weer naar de tandarts, en ik ben blij dat die kapotte kies gemaakt kan worden. Wel hoop ik dan eindelijk weer een tijd verlost te zijn van de tandarts. Volgens mijn moeder houdt het feit dat ik de laatste tijd wel een abonnement op de tandarts leek te hebben, verband met mijn achterliggende langdurige opnameperiode bij de ggz. Daardoor ben ik ook langere tijd niet meer bij de tandarts geweest, met alle gevolgen vandien.

Op spiritueel gebied ervaar ik nog steeds een verdere voortuigang en toename in mijn bewustwording. Weliswaar geleidelijk, maar dat is juist ook goed, en ik ontleen er juist heel veel kracht en energie uit. Dat is allemaal gunstig dus. Het telepatische contact met mijn tweelingziel is er ook nog steeds, en dat is ook een zuiver en betrouwbaar contact, aangezien de energie die ik erbij voel ook heel goed en prettig aanvoelt. Het is voor mij heel gemakkelijk om te controleren wanneer dergelijke contacten goed zijn en wanneer niet…

Welnu, ik stop weer eens met schrijven. Morgen weer een dag. Lieve groeten aan jullie allemaal en tot de volgende keer. Vergeet binnenkort ook niet te kijken op http://cbdekat.magix.net/public , een nieuwe, gratis website van mij, een verkleinde uitvoering van mijn grotere mediawebsite…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: