Inbouw nieuwe voeding in computer (reportagevideo) Nog altijd vrij goed gestemd en stabiel.

Amstelveen, 6 mei 2013 > Vandaag een heerlijke dag gehad. Met mijn moeder even op pad geweest en in de avond een pizza gegeten die we bij de New York pizzeria hadden besteld. Daarna weer naar huis, en bovenstaande video vanaf de SD kaart uit mijn videocamera op de harde schijf van mijn computer geladen. Daarna een video samengesteld van het beeldmateriaal wat ik op de eerste dag van mijn upgrade-werkzaanheden aan mijn HP computer had gemaakt. De montage duurde in totaal nog net geen kwartiertje, wat overigens wel de limiet is per video, als je hem uploadt naar YouTube. In deze video kun je zien hoe ik de oude, te zwakke voeding van 300 Watt heb gedemonteerd en uit het computersysteem heb verwijderd, en hoe ik er een nieuwe voeding heb ingebouwd van 600 Watt. Het voordeel van de zwaardere nieuwe voeding is dat dit computersysteem veel stabieler werkt en nagenoeg geen foutmeldingen meer geeft. Een dag later ben ik verder gegaan en heb toen een nieuwe zwaardere videokaart in de computerkast gemonteerd. Van dit laatste heb ik ook weer videobeelden vastgelegd, die je in de hiernavolgende video kunt gaan bekijken.

Voor de rest gaat alles hier naar wens, en mijn stemming zou ik kunnen omschrijven als vrij goed en volledig stabiel. Ik ben inmiddels alweer ruim drie maanden met ontslag van mijn laatste opname bij de GGZ en het leven thuis bevalt me uitstekend. Ook probeer ik via internet mijn sociale netwerkje wat groter te maken. Dit lijkt allemaal ook goed te verlopen, al zijn er nog zeker van die momenten dat ik het contact met Floor, waarmee ik ooit zo goed bevriend raakte in de kliniek, nog altijd heel erg mis. Desalniettemin, ondanks het feit dat ons direkte contact sinds januari 2012 was stukgelopen door toedoen van de GGZ, er bestaat tussen ons tweelingzielen wel weer een helder en zuiver telepatisch contact tussen haar en mij. Over de inhoud van dit telepatische contact laat ik met hier niet verder uit, want dit is zuiver privé. Ik begrijp uit deze communicatie dat er best nog wel een vrij reeele kans bestaat dat Floor en ik later weer een nieuw contact zullen aangaan, en dat onze vriendschap dus weer in ere zou kunnen worden hersteld. Langs die weg krijg ik ook duidelijk door dat ik het beste zou kunnen proberen niet langer meer te twijfelen aan hetgeen ik via haar langs telepatische weg doorkrijg. Deze twijfels liggen diep verankerd in het ego, en het is juist zaak te proberen de dominerende, negatieve invloeden vanuit dat ego zoveel mogelijk te reduceren. Het is niet Floor, maar juist dat ego wat mensen op een dwaalspoor kan brengen en kan leiden tot verwarrende en onduidelijke toestanden. Veel mensen in deze tijd van bewustwording worstelen nog met de overheersende invloeden vanuit dat ego, zoals ons mensen dat ook is geleerd in de “oude tijd”… Echter tijden veranderen, zo ook het bewustzijn bij veel mensen, en dat is een gunstige ontwikkeling.

Tot de volgende keer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: