Inbouw nieuwe videokaart in computer, leuke reakties op vorige video…

Amstelveen, dinsdag 7 mei 2013 > Vanavond dan toch het tweede deel van de videoserie over inbouw van computeronderdelen in een bestaand computersysteem. Heel wat knip en plakwerk om van ruim een uur aan videomateriaal een samenvatting te maken van een kwartiertje, maar het is uiteindelijk dan toch gelukt.

Ben ook blij met een leuke reaktie die ik heb ontvangen naar aanleiding van mijn vorige video van gisteren. Het lijkt me leuk om daarop een reaktie terug te gaan schrijven. Deze persoon noemt zich Vlinderzwaan, wat ik ook een hele originele naam vind, en Vlinderzwaan volgt mijn video’s al geruime tijd en zou graag wat meer over mij willen weten als mens. Ik vind het heel mooi te ervaren wanneer mensen belangstelling tonen naar mij toe, en heb zoiets moois eigenlijk nog niet eerder meegemaakt. Ik zal zo spoedig mogelijk een reaktie terug sturen. Het is altijd leuk om weer nieuwe contacten op te doen, mede gezien mijn zeer beperkte sociale contacten van dit moment. Niet dat ik daar echt van wakker lig hoor, maar het zou fijn zijn als hierin verandering gaat komen.

Hierboven dus kun je wederom kijken naar een nieuwe video van mij, en ik wens je alvast veel kijk en luisterplezier toe.

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: