Onbekende bezoek(st)er, nieuwe video

Amstelveen, donderdag 9 mei 2013 >> Vandaag een heerlijk dagje om eens te relaxen en tussendoor wat te computeren. En zo heb ik vanmiddag ook bovenstaande video gemaakt ,waarin ik o.a. sprak over gebeurtenissen rondom deze Hemelvaartsdag. Het grappige was dat er vanmiddag rond een uur of een werd aangebeld, beneden in de hal van het flatgebouw. Ik hoorde de intercom, liep er evenlater naar toe, riep een aantal keren hallo, maar ik hoorde helemaal niets door de hoorn van de intercom, geen enkel geluid. En dat is wel erg jammer, want iedereen die spontaan langs wil komen is van harte welkom! Ik weet dus niet met volledige zekerheid wie dat was, maar ik hoop dat die persoon nog eens terug zal komen voor een bezoekje. De meeste mensen raad ik ook aan om altijd een mobiele telefoon op zak te hebben als ze hier langs komen, want er zijn wel vaker problemen geweest met de intercom. Dan is het misschien handig mij even te bellen, zodat ik weet wie er aanbelt. Andere optie is natuurlijk dat ik zelf even naar beneden loop om te kijken wie er heeft aangebeld, zodat ik dan de deur persoonlijk kan openen.

Ik kreeg nog een tip van iemand die mijn spotje had gezien, die het sterke vermoeden heeft dat het waarschijnlijk weleens Floor geweest zou kunnen zijn die had aangebeld. Dat zou inderdaad heel goed mogelijk kunnen zijn. Het is denk ik toch goed te vermelden dat zij altijd van harte welkom is om eens langs te komen bij mij!! Ik zal haar altijd met open armen ontvangen, zelfs al zou het middenin de nacht zijn, en ongeacht de gemoedstoestand  waarin ze zich op dat moment bevindt.

Morgenochtend moet ik weer naar de tandarts, maar dan alleen om de kies nog wat bij te werken en de kies helemaal glad te maken. Dat duurt volgens de tandarts ongeveer een kwartiertje.

 

Groeten van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: