Spirituele groei en sterke verbondenheid met Tweelingziel.

Amstelveen, 11 mei 2013 >> Op het internet vond ik drie nieuwe video’s over Tweelingzielen en ik vond het zeker de moeite waard ze in te voegen in mijn blog van vandaag! Hieruit blijkt ook nog eens het wezenlijke verschil in de beleving van de liefde tussen gewone mensen en tweelingzielen. Niet zelden komt het in standaard relatievormen tussen mensen uiteindelijk tot problemen, en dat is ook logisch, immers, ze zitten zielsmatig niet op dezelfde golflengte en dat is uiteindelijk wel het geval met tweelingzielen, zeker als die tweelingzielen elkaar weer tegenkomen hier op aarde, wanneer zij na vele eerdere levens weer bijelkaar samenkomen. De band tussen tweelingzielen is de sterkste die er bestaat als zij weer herenigen met elkaar.

Het mag dan zo zijn dat Floor en ik nog niet met elkaar herenigd zijn, toch voel ik dat onze band zich met name de laatste tijd in spiritueel opzicht heel sterk aan het verdiepen is, en dat is op zich al een hele mooie, wonderlijke ervaring. Al in mijn vroege jeugdjaren wist ik al dat ik ooit in mijn leven iets ongekend moois zou gaan meemaken, later in mijn leven. Spiritueel gezien waren Floor (we praten nu over begin jaren ‘80, toen zij nog een baby was) en ik energiematig toen al bijelkaar, achteraf gezien.

Maar ook merk ik een nog altijd sterk toenemende spirituele groei, waarin tevens bestaande spirituele gaven zoals bijvoorbeeld de telepathie zich nog verder verdiepen. De energie die ik tijdens die telepatische communicatie voel is zuiver positief en buitengewoon krachtig. Dat op zich al geeft duidelijk aan dat dit alles geen fictie is,  maar werkelijkheid. In een enkel geval kan ik daarbij diep ontroerd raken, zoals ik dat gisterenavond mocht ervaren in een gesprek met God. Ja, wij mensen leren in deze tijd om alleen iets te geloven als dat ook langs rationele weg verklaarbaar is, een handeling die alweer voortkomt vanuit het ego, het ego dat vervolgens weer twijfels oproept omtrent hetgeen je ervaart. Het ego kan mensen, zeker wat realistische spirituele ervaringen betreft, behoorlijk op een dwaalspoor brengen. Anderzijds, voor veel mensen geldt dat het ego het bewustzijn van mensen laag houdt, waardoor sommigen zels hun leven lang in een web van illusies en schijnzeker-heden blijven leven, met een relatief laag niveau van welzijn. Van dit laatste word je je pas bewust als je ook die andere kant leert kennen van spiritueel geluk. Dan beschik je immers over gevoelsmatig (i.p.v. zuiver rationeel) vergelijkingsmateriaal… En wat ons gevoel ons mensen vanuit die spirituele ervaringen wil duidelijk maken is altijd de waarheid. Verspilde energie om zoiets langs traditionele wetenschappelijke weg te gaan onderzoeken. Het is nu eenmaal zoals het is, spiritueel leven op een hoger niveau van bewustzijn en welzijn…

Maar goed, dat gesprek gisterenavond met God, en daarna ook met Floor zelf en mijn gids Peggy, maakte me nog eens overduidelijk dat het de bedoeling is dat Floor en ik in de toekomst weer gaan samenkomen in het echte leven. Toen ik een uurtje later in mijn bed lag voelde ik ook duidelijk dat mijn twijfels heel sterk aan het afnemen zijn en het vertrouwen in een toekomstige hereniging van het contact met Floor neemt juist behoorlijk toe, evenals het verlangen haar weer te mogen ontmoeten in dit leven en te herenigen met elkaar. Het is bovendien ook zo dat hier goddelijke krachten mee bezig zijn, met onze hereniging. Hij heeft het zo gewild, en dat is natuurlijk wel heel mooi nieuws.

Comments

 1. Sattva Healing says:

  Wat mooi hoe je omschrijft hoe jou beleving is ten op zichte van je tweelingziel. Ik herken wat je schrijft. Prachtig om te voelen en te ervaren hoe intens liefde kan zijn zonder dat er ‘het fysieke’ nodig is om elkaar te voelen/ervaren. Ik wens je alle goeds toe in dit proces. Geniet ervan en go with the flow ❤ hartegroet!

  • Dank je wel voor je reakties op mijn blogs! Ik ben er zeer aangenaam door verrast. Er zijn wel van die dingetjes in het contact met mijn tweelingziel die ik nog niet helemaal begrijp. Hoort het eigenlijk bij het proces dat mijn tweelingziel zich bij periodes enige tijd afzondert en een andere weg lijkt te gaan? Tot nog toe keert ze dan later wel weer terug en voel ik haar energie van top tot teen door mijn lichaam heen gaan.Komt zoiets wel vaker voor dat je wederhelft zich soms enige tijd afzondert? Ik weet wel uit de tijd dat ik haar heb meegemaakt in een GGZ kliniek, dat ze vaak nogal wisselvallig en twijfelachtig kan zijn, wat ook hoort bij haar sterrenbeeld Weegschaal. Ik weet ook van haar dat ze wat hoger op de ladder staat kwa groei dan ikzelf, maar ook dat ze me tot nog toe enorm heeft geholpen met nieuwe inzichten. Het is met name mijn tweelingziel die mij uit het nog resterende moeras van angsten en twijfels probeert te trekken. Floor, mijn tweelingziel, is een Nieuwetijdskind en beschikt dus al van nature over een oneindig veel hogere staat van bewustzijn dan ikzelf. Haar geduld is ook nodig, omdat ik ouder ben dan zij en heel wat meer niet al te leuke levenservaringen heb doorstaan dan zij. Dan klopt het denk ik ook dat ons traject nu eenmaal wat langer is… Een van de wonderlijke dingen die ik enkele dagen geleden begon te ervaren is dat mijn telepatische gaven sterk zijn toegenomen. Zo raakte ik enkele dagen geleden in een diepe staat van ontroering toen er spontaan een gesprek ontstond met God. Hij vertelde me ook dat het zijn plan, zijn bedoeling is om ons, Floor en mij, uiteindelijk weer samen te brengen van mens tot mens. En, hoewel die twijfel nog altijd vrij hardnekkig kan zijn, is het dan niet erg onverstandig om aan zijn woord nog langer te twijfelen? Verder kan ik in mijn positieve stemmingsperiodes erg genieten van het leven en het contact met Floor. Ik ben ook blij te weten van je dat er momenteel op Kosmisch niveau grote veranderingen gaande zijn. Ik hoop ook dat het daardoor ook voor Floor gemakkelijker gaat worden haar traumatische verkrachtingservaring van tijdens de opnameperiode bij de GGZ, te kunnen verwerken. Liefdevolle groeten van Boudewijn. P.S. Er komt op mijn aangepaste weblogartikel van 13 mei nog een video te staan die ik vanavond heb gemaakt, en daarna nog twee nieuwe video’s over mijn leven…

   • Sattva Healing says:

    Goedemorgen Boudewijn:)

    Ik geef even een korte reactie: Je weet het allemaal heel goed, durf te vertrouwen op de ‘ Goddelijke wil’ , alles gaat zoals het gaan moet. Sommige processen lijken lang te duren, ik snap dat gevoel heel goed, toch is er veel gaande. Jullie worden beide voorbereid om vanuit heelheid samen te zijn. Gun jezelf de tijd en ruimte om jou processen te voltooien. Dat gebeurt er ook met haar. Individuele healing, daarna vanuit heelheid samen. Hoe mooi is dat!!

    Het offer: ieder zijn eigen weg..zo voelde dat voor mij ook de laatste maanden. Het besef dat meer mensen hiermee ‘worstelen/ bezig zijn’ , kan er ook voor zorgen dat je het wat meer mag/kan loslaten!! 🙂

    Dank je voor de spiegel! have some more faith, het duurt niet lang meer, thats for sure!!

    namaste

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: