Ter correctie op vorige weblog, stukje bewustwording. Stemming iets verbeterd…

Amstelveen, 14 mei 2013 >> Ik vond het prettig om een aantal wijzigingen aan te brengen aan mijn weblogartikel van gisteren…

Tjonge, dat was me even wat gisteren, toen ik mijn verhaal, mijn weblog van gisteren, nog eens na zat te lezen bedacht ik me dat er weliswaar ook goede en liefdevolle dingen in stonden vermeld, maar aan de andere kant heeft het hele artikel toch een vervelende bijsmaak. Ik bedoel, ik was, en geheel ten onrechte, wel heel erg negatief over een aantal zaken, ook voor wat betreft de band met mijn allerbeste tweelingziel. Deze gedachten zijn, zo bedenk ik me nu, voor een belangrijk deel ook geschreven vanuit een lager niveau van bewustzijn, waarbij ik een veel te negatief beeld schetste van de werkelijkheid zoals die nog altijd is.Verschillende onwaarheden die ook niet met de werkelijkheid overeenkomen, met name een veel te sombere toekomstverwachting in een aantal opzichten voor wat betreft een mogelijk herstel van het direkte van mens tot mens contact met Floor. Dat verlangen voor wat betreft het herstel van ons contact, is allerminst “claimend” bedoeld hoor, integendeel zelfs! Dat verlangen komt puur voort vanuit onze diepe onvoorwaardelijke zielsverbinding, maar ook vanuit enthousiasme. En, zoals me dat ook gisterenavond weer langs telepatische weg werd doorgegeven, dit alles geldt ook voor Floor zelf. Ook zij zal weleens momenten ervaren waarop ze het moeilijk heeft met het feit dat we nog altijd niet in direkte zin van mens tot mens weer samen zijn gekomen, maar vanwege haar spirituele hoogbegaafdheid zal ze er zeker een reden  voor hebben nog even te wachten. Ze voelt haarscherp aan wanneer het moment daar is om het contact weer aan te gaan met mij, dat weet ik nog van haar uit onze tijd op de kliniek. Ze zei toen vaak tegen me: “Nee, het is nu nog niet het goede moment”, als ik haar bijvoorbeeld een hand wilde geven of haar wilde aanraken.

Daarbij mag ik ook niet vergeten dat ze kwa bewustzijn altijd nog een stukje hoger op de ladder staat dan ikzelf. Van daaruit ziet zij dingen die ik nu eenmaal in mijn wat lagere bewustzijnsniveau, nog niet kan zien. En dus is het ook belangrijk en het beste om mij door haar te laten leiden in dit proces van groei en uiteindelijk samenkomen in de toekomst. Dat is ook waar ik me voor open wil blijven stellen, en ben haar zeer erkentelijk voor alle hulp die ze mij in spiritueel opzicht op afstand geeft. Dat is echt heel bijzonder en ook waardevol, want daardoor heb ik in enkele maanden tijd veel verder gekomen op de ladder naar hoger bewustzijn dan in al die daaraan voorafgaande jaren bijelkaar opgeteld… Natuur-lijk er zijn nog van die zwakkere puntjes om aan te blijven werken, in intussen wacht ik geduldig af op wat de toekomst zal brengen, maar ook op het voor iedere tweelingziel mooie moment waarop we weer van mens tot mens bijelkaar gaan komen hoogstwaarschijnlijk. Ik hoop het van harte, al betreur ik het wel dat ik gisteren, in mijn vorige weblogartikel, soms nogal scherpe, niet al te prettige bewoordingen heb gebruikt. Ik heb ook totaal verkeerde conclusies getrokken aangaande het contact met mijn tweelingziel, als zou het contact tot mislukken gedoemd zijn, en als zou zij ineens geen belangstelling meer tonen naar mij toe. Dit is een totaal juiste opvatting, want uit alles blijkt dat we juist diep met elkaar verbonden zijn. Dit blijkt o.a. ook uit het telepatische contact met haar en met mijn gids Peggy, maar ook uit de sterke energie die ik daarbij de afgelopen dagen heb gevoeld.

Ja, ik heb weer eens geleerd dat het niet goed is om te twijfelen aan spirituele waarnemingen, want dat is denk ik wel de voedingsbodem geweest van dergelijke negatieve gedachten van gisteren, in dit geval. Ik zal er dan ook keihard aan blijven werken dit mechanisme uit mijn brein te verwijderen. Deze twijfel is en werkt destruktief, als ik pech heb ook in het contact met andere mensen, en moet daarom ook spoedig gaan verdwijnen. Tweelingzielen geven onvoorwaardelijk om elkaar, dus als het goed is doen ze allebei ook niet moeilijk als een van beiden eens een keer te ver gaat of iets verkeerds doet. Ze zien het als iets om van te leren, om door te kunnen groeien, en ze helpen elkaar daar ook bij, middels hun diepe zielsverbinding. Net zo lang totdat zij elkaar in ieders individuele groeiproces zo dicht zijn genaderd dat het tijd wordt voor een ontmoeting. Als het inderdaad Floor is geweest die een aantal dagen geleden aanbelde, dan zou je, ondanks die terugval van de afgelopen twee dagen, naar ik aanneem, wel kunnen concluderen dat het niet zo heel erg lang meer zal gaan duren alvorens dat moment van samenkomst een feit is. Want het is wel onze “bestemming”, oftewel voorbestemd. Dit weet ik vanuit zovele telepatische gesprekken met mijn gids gedurende vele maanden, enkele dagen geleden zelfs met God (waarbij een hele sterke en aangename energie voelbaar was), maar ik weet onze voorbestemdheid ook eigenlijk al heel lang van Floor. Ik herinnerde mij daarnet weer datgene wat ze mij destijds had verteld, toen we allebei op de open afdeling van de ggz kliniek waren opgenomen. Toen vertelde ze me in gewone woorden dat er geen andere partner voor me bestaat dan zijzelf, Floor dus. En omdat we als tweelingzielen energiematig ook een met elkaar zijn, geldt het natuurlijk ook voor haarzelf, dat er voor haar geen andere geschikte partner bestaat dan ikzelf, Boudewijn.

Desondanks wacht ik wederom geduldig af, de verdere ontwikkelingen aangaande het contact tussen mij en Floor. Het verlangen is bij ons allebei enorm groot, en bij tweelingzielen is het ook zo dat je op afstand ook kunt voelen hoe je tweelingzielenpartner zich voelt, en wat zij voelt, want ook dat is pure energie-overdracht op afstand. Als we samenkomen lijkt het me het beste om het contact rustig aan op te bouwen, en de natuur zijn werk laten doen. Ik mag hopen dat hetgeen ik eerder geschreven heb mensen niet al te zeer geraakt heeft in negatief-emotionele zin… Waar mogelijk heb ik in mijn vorige weblogartikel nog een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd. Ik heb de laatste dagen weer  veel geleerd, belangrijke dingen.

Maar ook deze periode, voorafgaand aan een mogelijke toekomstige ontmoeting, is meestentijds ook heel boeiend en leerzaam op zich, al is het niet meer dan menselijk dat het verlangen naar een nieuwe kennismaking, een nieuw contact van mens tot mens met mijn tweelingziel, sterk in mij aanwezig is. Floor, mijn tweelingziel is een hele lieve, humoristische, vriendelijke en ook zeer begaafde vrouw, en ze betekent heel veel voor me. En, lieve mensen, waag het niet om weer opnieuw tussen ons in te gaan staan en een oordeel te vellen, want dat zou juist een van die overigens zeer weinige manieren zijn om ruzie met mij te krijgen.

Ik wacht zo geduldig mogelijk af wat de toekomst gaat brengen. Vandaag voel ik me alweer ietsje beter dan gisteren. Ik raad je aan om eens te kijken op mijn nieuwe website “Media van Boudewijn”, een website die op proef draait tot aan het verlopen van mijn contract bij het webhostingbedrijf waar deze website op draait. Pas dan ga ik beslissen of deze site blijft, niet blijft, of anders zal worden vormgegeven. Op dit website vind je veel eigengemaakte videomontages met veel informatie over spirituele zaken zoals bewustzijn, bewustzijnsontwikkeling, de verschillende niveaus van bewustzijn, en een nieuwe leerzame serie over Tweelingzielen, een nieuwe serie die tot nog toe uit drie delen bestaat. Wil je die video’s beeldschermvullend bekijken, dan raad ik je aan een andere browser te downloaden en gebruiken dan internet explorer, aangezien deze browser beeldschermvullend video kijken niet ondersteunt op de software die ik gebruik voor deze website. Google Chrome is een hele goede, betrouwbare, snelle en ook veel veiligere browser dan Internet Explorer. Zoek het op op de zoekmachine van Google en download en installeer de browser. Succes verzekerd!

Het adres waaronder je de genoemde website kunt vinden luidt als volgt:

www.mediavanboudewijn.nl

Later zal ik aan deze weblog van vandaag nog een video toevoegen, waarin ik nader inga op hetgeen ik heb geschreven, maar waarin ik ook vertel over hele mooie, bijzondere, nieuwe ervaringen op spiritueel gebied, die erop duiden  dat ik mij, afgezien van de zwakkere puntjes, al heel  ver op de ladder van bewustzijn bevind.

Comments

  1. Sattva Healing says:

    Hey Boudewijn,

    Ik heb een paar dagen geleden enthousiast gereageerd op je uitgebreide reactie. Op de een of andere manier leken beide berichten niet aangekomen te zijn. Blijkbaar een soort teken van ‘ zelf tot ontdekking komen ‘. Ik herken veel dingen die je schrijft. Mag ik je iets meegeven? In tweelingzielen en andere relaties is het belangrijk om de ander als gelijkwaardig te zien. Je ziet de puurheid van haar, en zij die van jou. Prachtig is dat. Toch zijn jou kennis en kwaliteiten in bepaalde opzichten ook beter ontwikkeld dan die van haar. Het vult elkaar aan zonder dat het een leegte zou zijn. Mooi is dat toch? Erken dat stuk ook in jezelf, zonder haar op een voetstuk te plaatsen. Toch snap ik het wel hoor :P.

    Fijn dat je je beter voelt dan een paar dagen geleden. Er zijn veel dingen gaande in de atmosfeer, er worden veel egostukken getransformeerd, dat doen we vaak ‘alleen’ om de inzichten te kunnen verdiepen.

    Take care in your process!! Namaste

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: