Weblog van 15 mei verwijderd , pester ingebroken op mijn weblog. Twee gedupeerden: Ikzelf en Floor

 

Amstelveen, 19 mei 2013

BELANGRIJKE AANVULLING OP VERWIJDERDE WEBLOG VAN 15 MEI 2013 >>Ik heb mijn weblogartikel van 15 mei 2013 verwijderd, en  de video herplaatst in mijn weblogartikel van vandaag, 19 mei 2013.

Er is iemand geweest met minder goede bedoelingen die heeft geprobeerd mij te pesten via dit weblogartikel. Onder deze weblog van 15 mei 2013 vond je een aantal geel gekleurde sterren, met daarnaast een blauw gekleurde stip met daarin de letter "i" (= informatie). Als je daarop klikte met de muis verschenen er een tweetal berichten, welke ik heel lang geleden  in een nogal verwarde toestand heb geschreven toen ik in een kliniek verbleef. DE INHOUD VAN DEZE ARTIKELEN WAS ONJUIST! Ik was toen erg in de war!! Van deze hele artikelen klopt helemaal niks. Ik dacht er toch goed aan te doen om dit hierbij even te vermelden. Ik zou het heel erg betreuren en verdrietig vinden als mensen, lezers van mijn weblog, een verkeerd beeld zouden krijgen van mij als mens, dankzij dit artikel! In een van die in verwardheid geschreven artikelen die door de pester weer opnieuw onder de aandacht van het publiek werd gebracht, wordt ook gesproken over Floor. Laat deze allerliefste vrouw om wie ik zielsveel geef met rust, laat haar in haar waarde en probeer onze goede verstandhouding niet te verstoren verdomme nog aan toe!! Dit is misdadig!  Ik mag hopen dat onze zielsverwante band tussen mij en Floor door toedoen van de pester niet verstoord is geraakt, kapot is gemaakt!

Ik ga van dit alles op korte termijn melding doen bij WordPress, het bedrijf waaronder deze website draait, zodat zij kunnen uitzoeken wie de boosdoener is geweest. Ik heb een vermoeden wie de boosdoener is. Als mijn vermoeden klopt dan kan ik jullie wel vertellen dat ik vorig jaar tijdens mijn verblijf op de kliniek Zuiderpoort in Haarlem, met eigen ogen heb gezien dat deze buitengewoon agressieve persoon die er bovendien sterk racistische ideeen op nahoudt, destijds door de politie werd overgedragen aan de gesloten afdeling  van die kliniek… Ik dacht hem in een heel ver verleden te kunnen vertrouwen, maar die tijd is allang voorbij!

Ik hoop, nogmaals, dat hierdoor geen misverstanden zijn ontstaan over mij en de mooie zielsverbinding tussen mij en Floor. Ik zeg zoiets niet gauw, maar mensen die op bovengenoemde wijze schade proberen aan te richten in harmonieuze contacten tussen mensen die elkaars zielsverwanten zijn, horen eigenlijk thuis op maar een plek, en dat is in de gevangenis, levenslange dwangverpleging met TBS. Ik heb er geen goed woord voor over.

Straks  volgt nog een bijpassende video bij dit bericht, waarin ik mij persoonlijk richt tot deze pester… Al vind ik het woordje “pester” eigenlijk nog veel te vriendelijk klinken… Ik ben met recht dan ook HEEL ERG BOOS !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: