Betere gemoedstoestand, nieuwe videoprodukties…

Amstelveen, 20 mei 2013 >> Gelukkig kan ik jullie vertellen dat het inmiddels weer een stuk beter gaat dan kort geleden. Vandaag heb ik samen met mijn moeder heerlijk Grieks gegeten, zoals we dat wel vaker hebben gedaan. Maar ik kan ook zelf heel lekker koken. Zie ook de video “In de keuken” bij deze weblog.

Deel 5 uit de videoserie “Over mijn leven” ligt ook al klaar, en deze zal gaan over de bijzondere en mooie spirituele ervaringen die ik in de loop van mijn leven heb ervaren. Echter ik wacht nog even met het plaatsen ervan op deze weblog.

Kort geleden is er zoals jullie weten ingebroken op mijn weblog door een persoon die eerder in een verwarde toestand door mij geschreven artikelen opnieuw onder de aandacht van het publiek heeft geprobeerd te brengen. De bedoeling was duidelijk, mij in een kwaad daglicht stellen, misverstanden en ellende zaaien in het leven van ondergetekende, mij in een sociaal isolement brengen. Ik hoop dat de aangerichte schade beperkt zal blijven. Deze opnieuw geplaatste artikelen waarover ik in mijn vorige weblog sprak zijn volledig onjuist, maar ik vind het ook heel erg dat dit is gebeurd.

Groetjes van Boudewijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: