Interessante video’s , positieve reakties op weblog, over mijn komende video “Over mijn leven–deel 7”…

 

 

 

LIEDJE, SPECIAAL VOOR FLOOR

Amstelveen, 24 mei 2013 > Hallo lieve mensen, ja, ik heb enkele nieuwe video’s ontdekt op youtube die ik jullie niet wil onthouden. Beide video’s hierboven vind ik erg interessant en leerzaam. Ik wilde er eerst nog een vierde video aan toevoegen, maar deze bewaar ik even voor een volgende keer. Deze vierde video, eveneens erg leerzaam voor iedereen, laat zich helaas niet insluiten van de youtube site op mijn weblog. Deze video kun je binnenkort vinden op mijn mediawebsite op www.mediavanboudewijn.nl .

Ik heb al veel geschreven over mijn tweelingziel en mij, over spirituele groei en bewustwording en het verlangen mijn tweelingziel weer van mens tot mens te gaan ontmoeten. Daarop heb ik een aantal dagen geleden een aantal erg goede en hoopgevende reakties ontvangen van Hattva Healing. In het zevende deel van mijn videoserie “Over mijn leven” wil ik daar aandacht aan gaan besteden. Intussen voel ik nog steeds veel sterke positieve energie, afkomstig van Floor, mijn tweelingziel, waarmee ik regelmatig langs telepatische weg communiceer. Vergeet vooral niet te kijken naar de bovenste video “Words of Wisdom”. Deze video beschrijft precies het het gaat, het proces tussen tweelingzielen, de ontwikkelingen daarin, maar ook het feit dat tweelingzielen vaak eerst heel veel pijn en verdriet in hun leven moeten hebben ervaren om vervolgens samen te kunnen komen. Volgens iemand van de organisatie Hattva Healing, een spirituele organisatie, is er veel gaande op energetisch niveau in de atmosfeer en op onze zon, wat doorwerkt op je bewustzijnsontwikkeling. Daarbij worden ook vele “egostukken” getransformeerd. Zoals ik daarnet al zei, ik kom hierop in deel 7 van de videoserie  “Over mijn leven” uitgebreid terug.

Ook het aantal reakties op mijn videokanaal bij youtube is enorm toegenomen, en dat is ook wele best leuk. Morgen ga ik er weer eens voor zitten om een aantal reakties te kunnen beantwoorden die zijn blijven liggen de laatste paar dagen, soms hele vreemde reakties waar ik dan ook even wat meer tijd nodig heb om erop te kunnen reageren. Ik noem hier liever geen namen, maar er is iemand op dat videokanaal waarmee een heel apart contact is ontstaan, een vrij aktieve correspondentie. Het is iemand die mij al lange tijd volgt op youtube en naar al mijn video’s kijkt. Een speels contact zou je kunnen zeggen. Maar ook hierop kom ik later nog terug, misschien ook wel in deel 7 van de videoserie “Over mijn leven”………

En voor de rest, mijn tweede pc in de woonkamer vertoonde weer eens kuren. Nou had ik wat gespaard, heb er ook wat vakantiegeld bijgelegd en voor een leuk prijsje een nieuwe tweede pc aangeschaft bij Mycom. Echter het blijkt nu dat deze computer bij ingebruikname weigert te draaien als je er een nieuwe losse videokaart in installeert. Deze videokaar vervangt dan de internet videokaart van het moederbord. Zolang de monitor op de video-uitgang van deze geintegreerde videoaansluiting op het moederbord is aangesloten werkt de pc uitstekend en ook bijzonder snel. Maar zodra er een losse videokaart in wordt gezet, weigert de pc dienst, en produceert continu pieptonen. De pc is nog niet eens een dag oud, en mag toch aannemen dat deze wel omgeruild kan worden door een ander exemplaar. Ik ga hem morgen proberen om te ruilen.

Ik geef nog steeds zielsveel om Floor, en het zou ook niet gezond zijn als dat niet zo zou zijn. Met diep velangen wacht ik af wat de toekomst ons gaat brengen… We zijn allebei erg alleen wat onze sociale contacten betreft. Maar dat is binnen deze “beschaving” waarin wij leven ook een logisch gevolg van het feit dat we kwa bewustzijnsniveau veel hoger zitten dan de mensen die we kennen. En dat maakt weer dat we niet worden begrepen en dat mensen ons links laten liggen. Niet iedereen welis-waar, maar de meesten wel. Nou ja, onze leefwijze is ook moeilijk te bevatten voor hen die zich nog op een lager niveau van bewustzijn bevinden. Hoe dan ook, ook in deze fase van een ontbrekend van mens tot mens contact in lijfelijke zin, zijn we al samen met elkaar verbonden als tweelingzielen. Het is nu wachten op het goede moment, het moment dat we allebei weer zover zijn dat er hopelijk een hereniging van ons contact gaat plaatsvinden, dat we weer gewoon vrienden van elkaar zijn, zoals ook toen tijdens onze ggz opname. De bovenste video “Words of Wisdom” beschrijft veel beter als geen andere eerdere video die ik hierover heb gezien, wat tweelingzielen nu precies zijn en hoe hun contact en ontwikkeling verloopt…

Lieve groeten van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: