Stemmingsterugval in de avonduren , tot nog toe periodes tijdelijke terugval bewustzijnsniveau…

Amstelveen, 3 juni 2013 >> Vanavond bemerkte ik een terugval kwa emotionele gestemdheid, en ik hoop dat ik hierbij spirituele hulp mag gaan ontvangen. Iets waar ik in ieder geval wel om heb gevraagd. Ik ben weliswaar blij met het feit dat ik de afgelopen vier maanden zo ben gegroeid in spiritueel opzicht, maar toch….  Het bewustzijn is veel hoger geworden, alleen er zijn van die momenten dat er ook maar iets kleins hoeft te gebeuren om weer sterk geneigd te zijn ( tot nog toe tijdelijk) terug te vallen op een lager bewustzijnsniveau. Ja, het ego kan zeer hardnekkig zijn, en zou zo graag willen dat er verbetering in die situatie komt. Het is tegelijk ook het levenslot – althans zo lijkt het nu – van mensen zoals ik die vanwege dat hoge bewustzijnsniveau ook een weinig aktief sociaal leven hebben, omdat mensen als ik door de overgrote meerderheid niet kunnen worden begrepen. Dat maakt dat ik me in dezen soms wat alleen kan voelen in deze onnatuurlijk funktionerende wereld. De twijfel is er dan ook weer, terwijl ik weet (en dat probeer ik mezelf dan ook weer in te praten) dat die twijfels geheel overbodig zijn aangaande toekomstige ontwikkelingen. Ik heb wel begrepen dat er momenteel veel gaande is in de atmosfeer en tevens bleek uit eerdere berichten dat er gewerkt wordt aan mijn twijfels die soms de kop opsteken. En er wordt ook gewerkt aan andere mogelijke zwakke punten, die langs spirituele weg gerepareerd gaan worden. Dat is iets wat ik enkele dagen geleden herhaaldelijk heb mogen vernemen uit betrouwbare bronnen.

Nu ik dit schrijf realiseer ik me dat dit alles een proces is, een golfbeweging in de tijd, met goede periodes en, als het goed is, steeds korter durende minder goede periodes van uit het ego voortkomende twijfelgedachten en onzekerheden aangaande de toekomst. Tot nog toe zijn dit ook tijdelijke periodes geweest van terugval in een lager bewustzijnsniveau. Ja zelfs twijfels aangaande de zo vaak bevestigde voorbestemdheid als het gaat om de toekomstige hereniging van het direkte contact met mijn tweelingziel Floor. En dat terwijl ik ook hier weer heel veel berichten heb mogen ontvangen dat zij juist heel veel ziet in een toekomstige hereniging, en dat er wel degelijk nog sprake is van een diepe band. De energie die ik toen voelde bij het vernemen van die berichten, was uitermate krachtig, en bevestigde tegelijkertijd de waarheid van deze berichten. Mijn wens is nu dat die hardnekkige negatieve punten uit het ego zullen gaan verdwijnen, het lijkt wel een eeuwigheid te duren dit hele proces. Maar misschien komt dat ook wel door mijn leeftijd. Ik ben een stukje ouder dan Floor, heb daardoor ook langer blootgestaan aan negatieve invloeden van buitenaf, waardoor het ook weer langer duurt om de daaruit ontstane schade te repareren.

Ik hoop echter wel dat het geen tien jaren plan gaat worden, maar dat er gauw een einde gaat komen aan deze negatieve emotionele periodes. Nee, vanavond was geen succes, ik doe mijn uiterste best om de positieve vooruitzichten en gedachten van eerder deze week zoveel mogelijk vast te houden. Dat is nu niet gemakkelijk, maar ik probeer het toch. En verder is denk ik het enige wat ik kan doen, deze periode maar over me heen te laten komen, in de hoop op herstel. Van periodes als deze weet ik met mijn verstand dat de energie er nog wel degelijk is, evenals de energetische band met Floor, alleen ik kan die energie dan niet of nauwelijks voelen (fysiek). Tot nog toe een tijdelijk iets, en een onderdeel van het proces naar heelheid. Ik probeer de moed, het vertrouwen en de hoop op een gelukkigere toekomst maar zoveel als mogelijk vast te houden. Het ego probeert me weer van het goede pad af te brengen, en dat wil ik niet langer. Ik weet uit ervaring dat het welzijnsniveau van mensen in een lagere bewustzijnstoestand een flink stuk lager ligt dan in een hogere bewustzijnstoestand. En o, het verlangen naar heelheid en een toekomstig herstel van het contact met Floor is heel sterk, maar ik begrijp ook dat hiervoor nu eenmaal wat tijd nodig is.

Wel goed en positief om te weten is dat me de afgelopen week heel duidelijk werd dat, volgens de berichten, dat verlangen ook wederzijds heel sterk is. We zijn spiritueel gezien altijd samen, maar nog niet in het echte van mens tot mens contact. Ach weet je, alle leed en ellende voor zowel haar als mij, aangaande het uitelkaar halen en houden van Floor en mij tijdens onze opname, op 16 januari 2012, had voorkomen kunnen worden, en daarmee ook de aangerichte schade. Ze hebben, vanuit hooggevoeligheidsperspektief bezien, een hele domme fout begaan door zo te handelen vanuit de GGZ. En ik hoop echt dat alle voorspellingen aangaande een toekomstig herstel aangaande ons contact, gaan uitkomen en dat ik niet voor de zoveelste keer in mijn leven wordt teleurgesteld. Het wederzijds verlangen is ook bijzonder groot, en dat komt omdat een ontmoeting tussen tweelingzielen de meest indrukwekkende en waardevolle ervaring is die een mens in zijn of haar leven kan meemaken. Het blijft je altijd bij, en na een breuk, blijft de herinnering aan deze ultieme diepe band voortbestaan, waaruit ook het verlangen voortkomt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: