Stemming aanzienlijk verbeterd dankzij spirituele hulp op afstand.

 

Amstelveen, 4 juni 2013 >> Ik ben blij dat het sinds vanmiddag weer aanzienlijk beter gaat kwa emotionele gestemdheid. Ik heb daarbij hulp mogen ontvangen uit spirituele hoek. Ik zat vanmiddag even op de bank in de woonkamer en plotseling voelde ik me heerlijk ontspannen worden, en ook mijn gedachten zijn weer veel positiever geworden. Ik hoefde er eigenlijk maar weinig voor te doen, ik werd van bovenaf geholpen, en dat is toch wel heel mooi om even te  vertellen. Zoals ook in de bovenste video wordt uitgelegd geeft de psychiatrie geen duurzame oplossingen voor mensen met psychische problemen. Nee, de antwoorden liggen juist op het spirituele vlak, iets wat in de psychiatrie nog altijd hardnekkig wordt ontkend. Een beleid, puur vanuit Angst en Macht. Ik  betreur dat ten zeerste. Als patient ben je nergens meer in de wereld van de moderne psychiatrie, veel mensen worden er niet als gelijkwaardig gezien en behandeld. De “deskundigen” denken altijd meer te weten van de patient dan de patient zelf en vluchten continu in Angst en Macht, wat allebei sterk negatief geladen energieen zijn. Van macht en angst is de wereld nou niet bepaald beter geworden in de loop van vele jaren van “ontwikkeling”… Psychologische hulp in combinatie met medicatie via de huisarts zou wat mij persoonlijk betreft veel beter zijn. Ik voel me niet thuis in het wereldje van de moderne psychiatrie. Ze denken daar dat alles maar controleerbaar is, maar dat is een illusie. Er is toch echt heel veel meer nodig om mensen met psychische problemen duurzaam te helpen en ondersteunen. Ieder mens is een spiritueel wezen, en zou ook beter af zijn met hulp van een psycholoog die open staat voor andere, spirituele zienswijzen. Wat mijzelf betreft, ik heb in die 27 jaar dat ik nu meedraai als patient en ervaringsdeskundige in de psychiatrie nog nooit het gevoel gehad dat ZIJ me hebben geholpen, ik ben, deels bewust, deels onbewust in al die jaren mijn eigen weg gaan volgen, wat me uiteindelijk wel verder heeft geholpen, met ondersteuning uit spirituele hoek. Natuurlijk blijf ik die kwetsbaarheid in mijn leven houden, en vanuit dit kader bezien ben en blijf ik ook volledig arbeidsongeschikt, ook vanwege mijn hooggevoeligheid. Het gaat nu steeds beter met me, en dat wil ik graag zo houden. Deelname aan het betaalde arbeidsproces (volgens onze huidige regering is dat belangrijker dan het welzijn en de kwaliteit van leven van psychisch kwetsbare mensen) zou alleen maar nieuwe problemen geven in mijn leven, en daar pas ik echt voor na een halve eeuw onbegrepen en eenzaam te hebben ‘geleefd’, onder invloed van tal van negatieve invloeden vanuit onze samenleving.

Spirituele hulp mag ik vooral ontvangen van mijn tweelingziel Floor (op afstand via positieve energie en telepathie) en daarnaast van mijn spirituele gids Peggy, en daar mag ik blij mee zijn. Geen enkele psychiater of andere persoon die zich “hulpverlener” noemt heeft het recht het contact en de verdere ontwikkelingen in ons proces tussen mij en mijn tweelingziel Floor nog langer te dwarsbomen of ontmoedigen, wat ik honds brutaal vind. Het is al erg genoeg dat deze “hulpverleners” ons, Floor en mij, begin 2012, in de bloeifase van ons zo mooie contact, uitelkaar heeft gehaald en maar liefst een jaar lang ook uitelkaar heeft gehouden. Het ontmoeten van je tweelingziel is voor allebei de personen de mooiste en belangrijkste  ervaring die een mens in het leven kan meemaken. Floor en ik mogen dan geruime tijd van ons levensgeluk beroofd zijn geweest vanuit de GGZ, het goede zal uiteindelijk het kwade overwinnen. Het contact in spirituele zin, en de krachtige daarbij voelbare energetische en telepathische band tussen haar en mij is al sinds januari dit jaar (2013) weer volledig hersteld, en zo helder als glas. Deze ontwikkeling staat niet stil, want het is wel degelijk God’s plan om ons alsnog weer van mens tot mens bijelkaar te brengen. Wie ons zoiets misgunt zou ik willen aanraden om zelf eens naar een goede  psycholoog of psychologe te stappen, voor hulp…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: