Nieuwtjes op computergebied en spirituele zaken…

Amstelveen, 8 juni 2013 >> Hallo lieve mensen, ja hier dan weer twee video’s, waarvan eentje zelf gemaakt. Een van mijn computers draait onder windows 8. Veel mensen vinden het ontbreken van de startknop op het bureaublad en het opstarten van windows 8 in het tegelscherm niet handig en zelfs ongewenst. Een hulpprogramma kan hier uitkomst bieden. Ik heb zoiets uitgeprobeerd en het werkt perfekt. De PC start nu standaard op op het bureaublad, en het switchen naar de Windows 8 omgeving is heel eenvoudig, en andersom ook, als je weer terug wilt naar het bureaublad. Het programma is downloadbaar en kost $ 4,99 , ongeveer drie euro. Zeker de moeite waard. Zie voor meer informatie bovenstaande video. En ik ben ook blij dat al dat gezeur met steeds maar defekte en instabiele computers is opgelost…

Tevens heb ik een tweede videokanaal  geopend, bij Vimeo, de concurrent van YOuTube. Er staan op dit moment nog geen zelfgemaakte video’s op, maar deze volgen nog. Ik heb het plus abonnement genomen bij Vimeo, de kosten ongeveer vijf euro per maand, en het biedt heel veel handigheidjes en ook voordelen ten opzichte van YOuTube. Meest prettige voordeel vind ikzelf het ontbreken van reclame bij je videospotjes. Mijn tweede videokanaal kun je vinden op:

http://vimeo.com/boudewijndekat

Daarnaast blijf ik ook op YOuTube nog volledig aktief, net zoals tot nog toe het geval was. Vimeo is bij uitstek geschikt voor langere video’s die langer dan een kwartier duren. De maximale uploadlimiet bedraagt 5 gigabyte per week, en dat is ruim voldoende. Ik ga binnenkort ook eens experimenteren met een al eerder aangeschaft meer professioneel videobewerkingsprogramma, met meer mogelijkheden. Dit vereist, net als het op de juiste wijze publiceren van video’s op Vimeo wel enige kennis van zaken, maar daar heb ik dan ook ruim de tijd voor.

In spiritueel opzicht gaat het over het algemeen vrij goed met me, en ben ook stabieler geworden. Voorheen werd ik in heel mijn leven eigenlijk nogal gauw geraakt en raakte ik vaak even uit balans na zelfs de kleinste negatieve ervaring of van een bepaalde indruk die ik in het dagelijkse leven van iets kon krijgen. Ik merk sinds kort dat ik daar veel stabieler onder blijf en dat ik minder gauw uit balans raak. Een tijdje geleden werd al voorspeld door een spirituele leermeester die reageerde op mijn weblog, dat dit een tijd is waarin er niet alleen veel gaande is in de atmosfeer, maar dat er zowel bij mijzelf als bij Floor een helingsproces plaats aan het vinden is. Oude brokstukken vanuit het ego zouden daarbij ook opgelost worden, en dat lijkt ook te gebeuren op dit moment. Goede ontwikkelingen dus. Wel is het erg stil om mij heen, de laatste tijd ook weinig reakties meer op mijn video’s op youtube.

Ik mis het contact met Floor zoals we dat ooit hadden in het verleden van mens tot mens, nog iedere dag, maar probeer er ook op te blijven vertrouwen dat datgene wat ik van hogerhand heb vernomen waar is, dat we wel degelijk in de toekomst weer zullen samenkomen en vrienden voor het leven zullen zijn op z’n minst. Het verlangen naar een nieuw van mens tot mens contact met haar is erg groot, maar ik begrijp ook dat het nu nog niet het goede moment is. Floor staat nog een trede hoger op de ladder kwa bewustzijn, en zij weet en kan nog veel meer op spiritueel gebied. Zo begrijp ik dat zij kan voelen wanneer het precies het juiste moment is voor een nieuwe ontmoeting. Het enige wat ik kan en mag hopen is dat het niet weer opnieuw op een teleurstelling uitdraait, alhoewel dit ook weer een gedachte is die misleidend is, voortkomt uit het ego. Ik vind Floor nog altijd een schat van een vrouw, waar ook op afstand zoveel warmte en liefde vanaf straalt, en ik begrijp van haar dat zij dat net zo ervaart bij mij. Is ook logisch want we zijn op zielsniveau identiek aan elkaar en energiematig altijd met elkaar verbonden. Ze is voor mij de belangrijkste en meest indrukwekkende persoon uit heel mijn leven tot op heden. En dat is andersom ook zo. Ook zij heeft weleens van die verdrietige momenten dat ze me erg mist. Maar wel goed om te wachten tot het juiste moment daar is om elkaar weer te ontmoeten. De enigste die dat kan bepalen en aanvoelen op afstand is Floor. Zij is immers ook een Nieuwetijdskind met een onbegrensde staat van hoger bewustzijn. Ikzelf ben wat ouder, eveneens spiritueel hoogbegaafd, maar bij lange na nog niet op het niveau als Floor. Als zij zegt dat zij de enigste is die kan aanvoelen wanneer het juiste moment voor een nieuwe ontmoeting is aangebroken, vanuit haar hogere bewustzijnstoestand, dan neem ik dat voor kennisgeving aan. Ze neemt denk ik ook meer waar op spirtiueel niveau dan ik, omdat zij rechtstreeks in contact staat met kosmische energieen. Toch hebben we allebei ook dat toekomstige direkte vna mens tot mens contact nodig, omdat dat voor ons de enigste manier is om in een veel hogere welzijnstoestand te komen, in een hogere dimensie.

Ik zou niet eens een dieper contact met een andere vrouw willen aangaan, ik heb daar ook geen gevoelens meer bij. Ik kijk nog weleens op een datingsite, maar doe er al langere tijd verder helemaal niks meer mee, omdat een aktieve deelname en contactlegging op dergelijke site het spirituele proces en de spirituele groei ernstig kan verstoren. Als ik erop inlog dan kijk ik eigenlijk alleen maar in mijn postvakje om eventuele post keurig netjes af te handelen met een “geen interesse”  vermelding. Er is verders ook niemand die ik in mijn leven ga tegenkomen, en dat is ook helemaal niet belangrijk meer! Ik heb een keuze gemaakt, al sinds het allereerste contact met mijn allerbeste tweelingziel, en daar ga ik ook voor, al duurt het dan langere tijd. In de tussentijd is het ook goed dat Floor en ik geregeld, bijna dagelijks eventjes met elkaar contact leggen langs telepatische weg. Deze communicatie voelt nog altijd goed en zuiver aan…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: