Stabiele toestand in vrij goede stemming…

HIERONDER NOG TWEE EERDER GEMAAKTE VIDEO’S UIT HET ARCHIEF VAN 2012:

 

 

Amstelveen, 12 juni 2013 >> Vandaag best wel een aardig dagje. Ik kon al enige tijd niet goed sms berichten versturen met mijn oude mobiele telefoon, heb nu voor een leuk prijsje een nieuwe aange-schaft van LG, een goed en vertrouwd merk. Niet zo geavanceerd als de oude mobiel, maar dat hoeft voor mij ook niet, al die flauwekul erbij, zoals mobiel internet via zo’n piepklein schermpje, nee dan heb ik liever het echte internet via een pc of laptop. Er zit wel een internet mogelijkheid op dat nieuwe toestel, maar deze gebruik ik niet. In september aanstaande verloopt mijn contract bij Telfort en ga dan bij dezelfde aanbieder overstappen op een sim only abonnement, dezelfde mogelijkheden, maar dan wel een flink stuk goedkoper.

Verder nog gesproken met mijn spv’er en heb ook mijn dossier opgevraagd. Hij zou me daarover nog terugbellen. Ik ben weleens benieuwd wat er allemaal voor waarheden en onwaarheden in vermeld staan. Heb al eerder aangegeven dat ik heel goed in staat ben mezelf te helpen bij problemen, vanuit een hogere, spirituele staat van bewustzijn. IK merk bijvoorbeeld ook dat mijn emotionele gesteldheid steeds stabieler aan het worden is, en daar ben ik erg blij mee.

Morgen is het weer tijd voor de fysiotherapie die ik wekelijks volg. Die rugklachten van mij is eigenlijk nog een erfenis van 9 maanden lang op een verkeerde en veel te harde matras liggen binnen de klinieken die ik heb gezien en waar ik al die tijd moest verblijven. Mijn moeder merkte kort geleden nog op dat ze me eigenlijk veel te lang hebben vastgehouden in die langste opnameperiode ooit, en dat ik al heel veel eerder met ontslag had gekund. Het was de psychiater zelf die nog duidelijk onder invloed stond van mijn weinig meewerkende en weinig sociale buren uit de flat waar ik woon, en daarom moest het zo lang duren. Ik moest en zou naar een beschermde woonvorm gaan, een projekt wat dit najaar hier in Amstelveen gereed is. Het is dat ik daarvoor ook toen al veel te goed was en dat ik via de patienten vertrouwens persoon en de geneesheer direkteur met voorwaardelijk ontslag kon in januari jongstleden, want anders had ik nu nog steeds vastgezeten in die afschuwelijke Walborgkliniek in Amsterdam, waar letterlijk de muizen door je kamer heen lopen ‘s nachts…

Ik ben ook blij dat de spirituele band met Floor weer in ere is hersteld en dat ik regelmatig verneem dat het zo is bedoeld en voorbestemd dat we elkaar weer gaan ontmoeten in het echte leven. Ze is echt ene hele liefdevolle vrouw, en ook heel intelligent… Mijn gids Peggy wees me er nog een aantal keren op dat het misschien wel een goed idee zou kunnen zijn Floor weer eens een berichtje te gaan sturen uit pure belangstelling voor haar… Ik weet niet waar ze precies verblijft en waar ze nu woont, maar ik heb wel haar emailadres… Heb wel een sterk vermoeden dat ze hier in de buurt woont, mogelijk zelfs in dezelfde wijk als ik…. Dat zou niet zonder reden zijn denk ik, omdat onze energetische verbinding in kracht dan nog zoveel sterker is, en omdat het dan in de toekomst ook gemakkelijker zou zijn elkaar te gaan opzoeken… Ik krijg het ook bevestigd via Peggy dat ze hier in de buurt woonachtig zou zijn. Daarbij is het telepatische contact met Floor sinds het herstel van ons contact vanaf 21 jan. jl., veel helderder en zuiverder dan ooit tevoren, gedachten lopen nagenoeg synchroon tussen ons. En ik begrijp dat onze leefvormen ook grotendeels met elkaar overeenkomen en dat ook Floor de meeste tijd gewoon thuis is en achter de computer zit.

In de tussentijd ben ik op tal van manieren heel creatief bezig, met computers, op het internet en nu ook weer met het opzetten en organiseren van een tweede videokanaal van de concurrent van YouTube, genaamd Vimeo. Eerdaags komt daarop mijn eerste video te staan, ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Daarnaast ga ik ook veel meer opnames maken met de losse videocamera, en proberen deze te verwerken met geavanceerde bewerkings software, voor eventuele special effects e.d. aan te kunnen brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: