Stabiele fase , groot verlangen , werkzaamheden aan websites

Amstelveen, 15 juni 2013 >> Ik ben blij dat mijn emotionele gemoedstoestand zich aan het stabiliseren is en dat ik weer wat sterker in mijn schoenen sta. Tegelijkerijd voel ik duidelijk een toenemend verlangen naar een weerzien met mijn tweelingziel. De onderlinge band op afstand is voelbaar goed en verloopt rustig en positief. Wel degelijk een verbetering ten opzichte van enige tijd geleden. Ik merk dat aan het heldere telepatische contact wat tussen tweelingzielen heel gebruikelijk is, en waarbij de gedachten die we uitwisselen vrijwel synchroon verlopen, maar daarnaast is het ook merkbaar aan de enorm sterk voelbare positieve energie over en weer tussen ons. Dat is in eerste instantie een regelmatig voorkomende zuiver fysieke ervaring, die evenwel ook op de geest en op het welzijn doorwerkt. Het maakt ook dat ik dit contact momenteel ervaar als heel inspirerend met betrekking tot tal van creatieve aktiviteiten, en ook het vertrouwen in een toekomstig weerzien en het rustig aan opbouwen van een nieuw direkt van mens tot mens  contact, is vrij sterk aanwezig. Het is wel zo dat Floor, aangezien zij een Nieuwetijdskind is en van nature al op een veel hoger niveau van bewustzijn verkeert, nog altijd op een hoger bewustzijnsniveau zit dan ik. Zij kan dingen waarnemen en zien die ik nog niet kan zien, en zij zal uiteindelijk ook degene zijn die aanvoelt wanneer het goede moment is aangebroken om elkaar weer te gaan ontmoeten in het echte leven en een nieuw contact met elkaar op te bouwen. Anders gezegd, het initiatief ligt dan dus aan haar kant, al is het wel zo dat ik zijdelings ook advies heb gehad van mijn spirituele gids Peggy om Floor binnen afzienbare tijd weer eens een berichtje te sturen. Dat gaat dan via de email, aangezien ik niet weet waar ze precies woont. Ik heb wel doorgekregen dat ze zelfstandig zou wonen ergens in Amstelveen. Het is en blijft een hele lieve en aardige vrouw, met wie het contact van nature is voorbestemd. Dat gaf Floor zelf destijds tijdens onze opnameperiode ook al meerdere keren aan.

Verder ga ik dit weekend verder werken aan een geheel nieuwe invulling van mijn websites op www.mediavanboudewijn.nl en http://cbdekat.magix.net/public . En voor de rest zien we het wel weer hoe het loopt. Ik hoop een goed weekend zonder nieuwe tegenvallers…

 

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: