Verzoekplaatje voor Floor… Verlangen naar weerzien.

Amstelveen, 23 juni 2013 > Ja, vandaag alweer een mooie dag. Bovenstaand liedje zou ik willen opdragen aan Floor, een vroegere hit uit 1996 van het Vlaamse duo Clouseau. Is ook zeker van toepassing op de huidige situatie. Een situatie van groot verlangen naar een weerzien met Floor. Ik voel haar overal om mij heen, het enigste punt is nog dat we nog steeds op twee verschillende locaties verblijven, terwijl aan haar energie duidelijk voelbaar is dat we allebei heel erg ernaar verlangen elkaar weer te gaan zien. Ik vond het wel heel lief van haar dat ze me gisteren langs de bekende en zuivere telepatische band liet weten dat ik ook zelf het initiatief mag nemen om eens wat af te spreken bijvoorbeeld, zodra ik het gevoel heb dat het goede moment is aangebroken. Dat werkt bevrijdend, en ben zeker ook aan het nadenken over een passende en leuke manier om haar uit haar geisoleerde positie te bevrijden. Het heeft immers lang genoeg geduurd dat we gescheiden van elkaar hebben geleefd. Met haar energie die krachtiger is dan ooit tevoren, maar ook langs telepatische weg, laat ze me zeer geregeld weten en ook voelen hoezeer ook zij nog altijd om mij geeft. Het is alleen nog een kwestie van afstand, we “leven” allebei nog altijd in twee aparte woningen, gevangen zittend tussen vier muren. Maar ook het verlangen van mijn kant naar een spoedig weerzien is alleen maar sterker en sterker aan het worden. Ik ben een plan aan het bedenken, ik kan haar op twee manieren bereiken, per email en schriftelijk via iemand uit haar familiekring die ook hier in Amstelveen woont. Omdat wij tweelingzielen zijn, zijn we in dit leven, energetisch gezien, eigenlijk al samen sinds het moment dat Floor werd geboren (8-10-1980). En dan is het ook niet minder dan logisch dat we later ook weer als mens samenkomen. We zullen samen een hele mooie tijd gaan meemaken, nou ja dat hebben we allebei dan ook dik verdiend na een moeizaam en niet erg gelukkig leven tot op heden. We zijn er allebei ook al over aan het fantaseren hoe dat toekomstige leven eruit zal gaan zien.

Ondanks het onrecht wat ons destijds vanuit de ggz is aangedaan, heb ik altijd gedacht: “Nee, het is niet de bedoeling dat we elkaar in dit leven niet meer zullen tegenkomen nu, dat KAN niet zo zijn!!” Eerder heb ik al verteld dat ik in mijn tienerjaren eigenlijk al wist dat ik later in het leven iets heel moois en bijzonders zou gaan ervaren. Het was toen slechts een gedachte en het leek alsof deze zomaar uit de lucht kwam vallen. Het was een boodschap vanuit het onderbewustzijn, wat in direkte verbinding staat met de kosmos en waarin je hele levensloop al in is vastgelegd. En aangezien ik een ijzersterk geheugen heb voor nummers en voor datums waarop belangrijke gebeurtenissen in mijn leven plaatsvonden, weet ik ook nog wanneer die gedachte ineens in me opkwam. Dat was in de vroege herfst van het jaar 1980!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: