Spirituele eenwording en verdere bewustwording…

Amstelveen, 30 juni 2013 >> Ja, het gaat goed met mij, en naar ik begrijp uit ons telepatisch contact zijn Floor en ik elkaar op afstand al heel dicht genaderd. Dit na een vrij langdurig en zwaar proces sinds de dag dat we op 16 januari 2012 door de ggz van elkaar werden gescheiden. Het was nodig om aan mezelf te werken en heel veel troep in mijn onderbewustzijn aan te pakken en op te lossen. Zelfs in dit proces ben ik enorm sterk door Floor geholpen op afstand. Heel erg liefdevol. Aangezien dit proces vanwege mijn veel  te lange opnameperiode van 2012 veel te lang nagenoeg heeft stilgestaan, was het nodig een versnelling aan te brengen in dit helingsproces, wat pas verder kon gaan na het ontslag van mijn afgelopen opname. Een ware inhaalslag…

Wat ik nu voel is onbeschrijfelijk mooi en ook niet onder woorden te brengen. Onvoorwaardelijke diepe zielsliefde van Floor, overal waar ik me ook bevind. En zij ervaart dat andersom ook van mij, op een eveneens ongekend diep niveau. Het wordt ook voelbaar tijd om eens te gaan nadenken over een plan om ons weer bijelkaar te brengen. Mogelijk is Floor al eens een keer langsgeweest, zo kreeg ik zijdelings te horen, maar het lastige was dat de huisintercom toen niet goed werkte. Ik hoorde niks door de hoorn van de intercom, andersom horen mensen je beneden wel. Maar goed, Floor en ik helpen elkaar ook op afstand met allerlei dingen en informatie. Dit contact is eveneens zuiverder dan het ooit is geweest. En in de late avonduren fantaseren we ook allebei ook over de toekomst. Het was al lang bekend dat we voor elkaar zijn voorbestemd, al lijkt het me wel een goed idee dit contact rustig aan weer opnieuw op  te bouwen. Maar dat mag geen problemen opleveren, integendeel. Ik weet van haar dat ze ook veel gevoel voor humor heeft.

Bovenstaande video’s heb ik de laatste tijd gemaakt, en ik hoop dat je er met plezier naar zult luisteren en kijken. Binnenkort volgt ook mijn eerste wat langere video op http://vimeo.com/boudewijndekat .

Ik zie het als een uitdaging om een nieuw contact met Floor, mijn tweelingziel, aan te gaan en ik hoop andersom ook. Het voelt in ieder geval wel geheel wederzijds…, en het is iets wat me ook telepatisch duidelijk en veelvuldig wordt doorgegeven. NU nog een plan bedenken, in de hoop daarmee een eerste nieuw contact tot stand te brengen. En waarom zou zoiets niet heel leuk kunnen zijn. Dat was onze eerste kennismaking op de kliniek in Spaarnepoort gesloten te Hoofddorp ook. Het had al meteen iets vertrouwds, en zo is het nog steeds. Floor en ik zijn in dit huidige leven al spiritueel samen sinds zij werd geboren. Dan is het ook niet meer dan logsich dat we later in het leven weer samen verder gaan door het leven, net zoals we ook al in eerdere levens bijelkaar waren…..

Comments

 1. voyance par le tarot consultations à domicile dans le Orne

  Découvrez votre destin avec le Tarot de Marseille qui sert de support de prédiction de ses puissantes arcanes révélatrices.
  Don de clairvoyance votre voyant vous propose des consultations de voyance en consultations à domicile et en ligne et travaux occultes
  voyant médium consultations et services parapsychologie, bien-être et développement personnel,
  Christophe , Voyant-Médium de naissance vous propose des consultations attentives, personnalises et totalement à votre écoute de voyance attentive, par le tarot de marseille et le pendule ainsi que aide spirituelle
  vous procurant le maximum d’aide concrète,vous rendant votre libre arbitre et la liberté de construire votre vie conformément à votre MOI profond.
  consultations de voyance consultations à domicile dans le département de l’Orne
  Consultations de voyance médium, à domicile dans le département de l’Orne, développement personnel aide occulte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: