Herstel uit inzinking gisterenavond en vandaag. Bijzonder leerzaam en punten om aan te werken, voor mijzelf en een goed doel…

 

 

IF THERE IS SOMETHING THAT YOU DESIRE AND IT IS NOT COMING TO YOU, IT ALWAYS MEANS THE SAME THING. YOU ARE NOT A VIBRATIONAL MATCH TO YOUR OWN DESIRE. (GOED EN BELANGRIJK PUNT VOOR MIJ OM AAN TE WERKEN !)

 

OOK DIT IS EEN BELANGRIJK PUNT VOOR MIJ OM AAN TE WERKEN… HET IS EIGENLIJK HEEL EENVOUDIG. ZOLANG ER GEEN KORTSLUITING IN JE IS ONTSTAAN DOOR VERKEERDE INTERPRETATIE VAN INDRUKKEN DIE EEN MENS KAN OP-DOEN. ECHTER, JUIST DOOR DIT TE TRAINEN (HET “POSITIVE MOMENTUM “) EN HIERMEE TE OEFENEN ZULLEN DIE NEGATIEVE DINGEN VERDWIJNEN. MAAR DAN ONTSTAAT ER OOK IETS WAT IK GRAAG ZOU WILLEN: VEEL MEER OPTIMISME, EEN VEEL DIEPER EN STABIELER VERTROUWEN IN HET VOORBESTEMDE TOEKOMSTIGE NIEUWE CONTACT MET FLOOR MIJN TWEELINGZIEL. EN DAN ZAL ER VAN DAARUIT OOK MEER HUMOR GAAN ONTSTAAN IN MIJN LEVEN…

Amstelveen, 3 juli 2013 >> Ja. gisterenavond zal ik niet gauw vergeten, maar wil het wel achter me laten na dit geschreven te hebben. Achteraf gezien, een in dit spirituele groeiproces noodzakelijk emotioneel dieptepunt. Vandaag overdag ging het met telepatische en energiematige hulp van Floor en mijn gids Peggy weliswaar nog niet optimaal, maar toch al ietsje beter. En vanavond merk ik dat die geleidelijke verbetering doorzet. Bovendien bracht deze avond me tot allereerst het bekijken van de YouTube accountpagina van Mattie Geen. Daarop stond, zoals vrijwel altijd, weer veel moois op, waaronder ook een videospotje van iemand die een keukenmixer had aangeschaft, waarbij van alles mis ging bij het gebruik ervan. Toen voelde ik iets wat ik sinds lange tijd niet meer in die mate heb gevoeld, namelijk een enorme lachbui. Weliswaar nog van korte duur, maar toch, wel onmiddelijk daarna een stukje bewustwording dat ik een veel te eenzijdige serieuze en soms ook wat sombere indruk op mensen kan maken. Is ook wel begrijpelijk, want ik heb, zeker de laatste paar jaren, nou niet bepaald een leuk leven gehad tot nog toe. Dit veranderde toen ik Floor ontmoette, althans gedurende die periode dat ik van de GGZ met haar mocht omgaan. Echter toen zij op 16 januari 2012 ineens werd verwijderd uit de kliniek waar ik ook was opgenomen, stortte ook mijn gevoel voor humor en optimisme weer helemaal inelkaar. Zelfs nog tot ver beneden het relatief lage niveau van vóórdat ik met haar omging.

Echter….. Humor en lachen is heel belangrijk en prettig in het leven, en dan is het ook voor andere mensen leuker om met elkaar om te gaan. Ik wil ook dat dit gaat veranderen, zodat ik me ook wat vrolijker en positiever ga voelen en opstellen naar buiten toe en dat ik me ook zelf veel beter zal gaan voelen. Dit hangt echter weer samen met een aantal andere faktoren, van leerpunten, zoals beschreven in de bijschriften bij bovenstaande video’s. Spiritueel gezien vibreert mijn lichaam op een lagere frequentie dan het intens diepe verlangen naar een toekomstig weerzien en een nieuw contact met mijn lieve tweelingziel Floor. Deze twee “matchen” niet met elkaar. Dat is zeker iets om aan te werken. Ik ga er de komende periode hard mee aan de slag en ik hoop hiervan ook het een en ander op internet te vinden en in boeken die ik in huis heb die over zulk soort dingen gaan. Zie voor de andere punten om aan te werken de bijgevoegde tekst bij de hierbovenstaande video van Abraham Hicks.

Natuurlijk vraag ik in dit proces ook om spirituele hulp en begeleiding aangaande dit traject. Een belangrijk traject ook. Ik wil hieraan werken, hopend dat het geen tien jaren plan gaat worden. Uit liefde voor mijzelf en voor Floor. We delen samen een gemeenschappelijke Ziel, en horen dus ook bijelkaar. We zijn ook al samen op energetisch/telepatisch niveau, maar nog niet op die manier zoals wij dat allebei zo ontzettend graag zouden willen. En dat is weer gewoon vrienden zijn zoals vroeger, een persoonlijk contact met elkaar waarin we ons contact weer rustig aan kunnen opbouwen. Wat ons samenkomen op dit moment nog verhindert, dat zijn mijn eigen punten waaraan ik ga werken. En wat ik van Floor begrijp is dat zij eveneens heel erg verlangt naar nieuw contact, een nieuw samenzijn, maar dat ze tegelijkertijd wordt geremd door een (onbewuste) angst voor een weerzien. Dit kan voortkomen uit haar eigen ziektebeeld, maar het zou ook best kunnen dat de GGZ hiervoor verantwoordelijk is geweest en deze angsten bij haar voor mij mogelijk gecreeerd zou kunnen hebben. Net zoals de GGZ destijds verantwoordelijk is geweest voor de nog altijd bestaande psychische en emotionele ellende die ze bij Floor en mij hebben gecreeerd, door ons botweg van elkaar af te zonderen, met alle gevolgen vandien…. Dat afzonderingsbeleid was namelijk helemaal niet nodig geweest…

Toch zijn Floor en ik er samen al voor een heel groot deel in geslaagd om heel hard aan ons zelf te werken via onze telepatische en energetische band op afstand. Hoewel Floor dat vanuit haar nog veel hogere staat van spiritueel bewustzijn beter kan inschatten en aanvoelen dan ikzelf, krijg ik toch zelf wel de indruk dat bijna alle obstakels die ons nog van een nieuw contact afhouden, grotendeels zijn opgelost, op eerder genoemde punten na dan… De periodieke pijn die we allebei geregeld voelen omdat we juist dat persoonlijke contact heel erg missen is een noodzakelijk en ook natuurlijk onderdeel van het natuurlijke proces van eenwording tussen tweelingzielen. Maar het is geen psychiatrische ziekte. Een emotie is op zijn tijd heel gezond, zolang het geen eigen leven gaat lijden, zolang je er niet in blijft hangen, zoals ik gisteren en eerder vandaag. Maar, nogmaals, ik ga er heel hard aan werken.

Wel hoop ik van ganzer harte dat er vanuit de Kosmos en misschien ook vanuit Floor zelf een oplossing gaat komen voor de Angst die zij nog voelt voor een weerzien met mij. Het zou toch eeuwig zonde en uitermate pijnlijk voor ons allebei zijn als zij lange tijd in die Angst zou blijven hangen. Ik weet en voel ook geregeld hoe Floor zich hieronder voelt, dat we nog steeds niet weer bijelkaar zijn gekomen. Het is een vreselijke Angst, een begrijpelijke Angst, vanuit een ziektebeeld waaraan ze mogelijk zou kunnen lijden (ik weet dat niet helemaal zeker). Maar dan nog, in dat geval mag zij dan dat etiket opgeplakt hebben gekregen, ik zie haar in de eerste plaats niet als “zielig”, en zal haar in ieder geval ook NOOIT wijzen op haar beperkingen willen wijzen, zoals de meeste mensen dat in deze tijd altijd doen, naar als “ziek” bestempelde mensen toe. Integendeel, ik zou haar juist wijzen op het positieve, op haar vele positieve kanten, waar ik diepe bewondering voor koester. En verder, het zou logisch zijn als ik hier het initiatief zou kunnen nemen om op een meer persoonlijke manier met haar in contact te komen. Ook om haar over die vreselijke angst-drempel heen te helpen. Maar alleen met informatie over een emailadres en een adres van iemand uit haar familiekring is dat toch vrij lastig. Wat niet wil zeggen dat ik bij de pakken neer ga zitten hoor. Floor zelf heeft onlangs al telepatisch doorgegeven dat ik haar, na het meest recente berichtje aan haar, gerust ook een vervolgberichtje kan sturen per email. Maar dan meer een kort, concreet uitnodigings-berichtje per email met daarop vermeld een bepaalde dag, een bepaalde datum, ontmoetingsplaats en onmoetingsperiode (bijv. tussen 13- en 15 uur). Want aan een nieuwe kennismaking, een nieuw contact, daar zullen wij allebei heel veel plezier aan gaan beleven.

Ik accepteer haar als een volwaardig individu, als een gelijke, met heel veel goede en zeer liefdevolle eigenschappen en –bedoelingen naar de buitenwereld toe. Dit ondanks haar beperkingen, waar ik overigens ook alle begrip voor heb, en die me voor een deel ook bekend voorkomen m.b.t. mijzelf. Maar ik wil het daar eigenlijk niet meer over hebben.  Het is een intens genot om met haar om te gaan, en zo heeft ze dat zelf ook altijd ervaren in het contact met mij… En voor zo’n ontzettende leuke, vriendelijke en lieve vrouw, daar heb ik echt alles voor over! Ik ga ervoor…TOT HET UITERSTE! En dat is ook logisch, want een ontmoeting met je tweelingziel is wel het mooiste wat een mens in het leven kan ervaren… Moge wij ook door hogere krachten gesteund worden en blijven in dit proces, het proces van weer bijelkaar komen. Ik ben denk ik de enigste die haar over die genoemde drempel heen kan helpen, en dat zal ik ook zeker binnen afzienbare tijd gaan doen als ik wat verder ben gevorderd in het werken aan de eerder genoemde punten.

Ik hoop binnenkort weer een video te gaan maken, die er iets anders uit kan gaan zien dan gebruikelijk…

Liefdevolle groeten, en zeker ook aan Floor en haar familie,

BOUDEWIJN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: