Bezorgdheid omtrent pijnlijke leefomstandigheden tweelingziel Floor

Zaterdag 20 juli 2013 >> Het is vroeg in de ochtend. Ik kon niet slapen, en daarom maar even een berichtje op mijn weblog. Afgelopen dag, vrijdag, nadat ik samen met goede vriend Rob ergens had gegeten, stelde Rob me voor om even langs de flat te rijden waarvan ik het vermoeden had dat Floor daar zou wonen. Eerst voelde ik me wat bezwaard omdat ik al eerder, en geheel ten onrechte, van stalkgedrag werd beschuldigd. Maar toen Rob opmerkte: “Doe het nu maar even”, even op de naambordjes in de hal kijken of ik haar naam daar zou tegenkomen. En inderdaad, na enig zoeken ontdekte inderdaad de plek waar ze woont. Zonder daar overigens ook maar enige slechte bedoelingen mee te hebben. Integendeel zelfs… Echter, ik vond het in eerste instantie wat vreemd dat ik op dat naambordje nog een tweede naam zag staan. In eerste instantie begreep ik er ook geen barst van, want uit onze harmonieuze sterke spirituele band op afstand en ons eveneens zeer heldere contact langs telepatische weg, was ook wel degelijk voelbaar dat mijn gevoelens voor haar geheel wederzijds zijn. En dat is ook logisch als je elkaars tweelingziel bent. Maar toch vanwege die tweede naam dacht ik, dat kan toch helemaal niet als je innig veel van elkaar houdt, dat je dan met iemand anders gaat samenwonen. Gelukkig, voordat ik daar de nodige conclusies uit ging trekken ben ik, eenmaal thuisgekomen, op onderzoek gegaan via het internet. De naam van de tweede persoon had ik goed in mijn geheugen opgeslagen. Maar ik slaagde er niet in om deze tweede persoon terug te vinden op het internet.

Ik ging op de bank in de woonkamer zitten en er brak een korte periode van rust aan. Op een gegeven moment bedacht ik me ineens dat de naam van die persoon me zo bekend voorkwam, deze naam ben ik al eens ergens eerder tegengekomen. Later kwam ik er ook achter dat de persoon waarmee ze dus nu samenwoont destijds ook was opgenomen op de open afdeling van kliniek DE Amstelmere in Amstelveen, in dezelfde periode dat Floor en ik daar waren opgenomen. Ik wist me ineens ook weer te herinneren dat deze persoon geen lieverdje is, maar een kwelgeest, een beest, een misdadiger, een crimineel. Hij is de persoon die Floor meervoudig sexueel heeft misbruikt, oftewel verkracht tijdens onze opnameperiode daar. En dat niet alleen, hij mishandelt haar ook nog altijd op geestelijk niveau. Ik neem het haar zeker niet kwalijk, maar Floor liet zich altijd bijzonder makkelijk manipuleren, beinvloeden door een andere persoon, die knul dus. Het kwam zelfs zover dat hij het voorelkaar kreeg bij haar in te trekken. En intussen manipuleert hij haar nog steeds, al is het wel positief dat Floor veel sterker is geworden en hem de oorlog heeft verklaard, iets waar ik me overigens van harte bij aansluit. Ook laat hij haar niet vrij, laat hij haar niet gaan, en verhindert hij daarmee ook de totstandkoming van een nieuw contact tussen mij en mijn allerliefste tweelingziel Floor. Daarmee is hij er lange tijd in geslaagd van haar een kluizenaar te maken. Het verklaart bijvoorbeeld ook, (afgezien van vorige zondag toen ik haar in de verte zag aan komen lopen en toen ze halverwege weer omdraaide) dat ik haar al sinds maart jl.  toen ik haar twee keer tegenkwam in de supermarkt, sindsdien niet meer ben tegengekomen.

Kortom een afgrijselijke situatie voor ons allebei, en ik hoop dat ze de kracht in zichzelf kan vinden om deze knul het huis uit te zetten, al lijkt me zoiets buitengewoon lastig. Ik vind eigenlijk dat het hoog tijd wordt, nu ik dit weet, om een plan te bedenken haar uit deze zorgwekkende en voor ons allebei buitengewoon verdrietige situatie te redden. Het is eigenlijk een zaak voor de politie, want deze knul is geen lieverdje. Ik ga dan ook op zeer korte termijn met Rob overleggen over wat nu te doen. Er moet en zal op korte termijn een oplossing komen voor deze  situatie. De pijn die ook ik voel hierbij is ondragelijk. Hopelijk zullen er ook mensen zijn die reageren op bovenstaande video en op dit verhaal. Want ik kan het niet helemaal alleen en ben behalve zeer verdrietig ook heel erg boos op dit beest, deze crimineel die nu helaas nog ongehinderd zijn gang kan gaan. Ze heeft dringend hulp nodig. Nee, dit kan en mag niet langer zo doorgaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heel veel informatie heb ik ook langs spirituele gidsen doorgekregen langs telepatische weg, zowel van Peggy als van nog levende mensen. De energie die daarbij voelbaar werd, evenals de emotie, zeggen me dat al deze informatie wel degelijk op waarheid berust. Mogelijk (en dat zou ik me heel goed van haar kunnen voorstellen) dat Floor, als het haar gevraagd zou worden, dit bovenstaande allemaal zou ontkennen. Echter, dit doet ze dan alleen maar omdat ze (zeer begrijpelijk) ontzettend angstig is (gemaakt) door en voor de persoon die haar misbruikt en mishandelt, over hoe hij zou reageren als ze de waarheid zoals deze helaas is aan een derde persoon zou toegeven… Dat ontkennen van feiten zou ze dan alleen maar doen uit pure zelfbescherming, want deze knul kan wel tot van alles in staat zijn.Dit is zeker geen verwijt richting haar hoor, nee beslist niet! Integendeel, maar ik weet heel goed wat angsten met een mens kunnen doen. PLEASE, HELP US, HELP ONS LIEVE MENSEN…….  Ik vertrouw hem voor geen cent. Ik maak me grote zorgen om haar, en ik hoop ook dat er mensen zijn die dit lezen en mensen die de video bekijken, die ons willen helpen dit probleem op te lossen, op zo kort mogelijke termijn. Iedere dag dat zij, en daarmee ook ikzelf, pijn lijdt hieraan, is er eentje teveel. Deze video is gemaakt ter verduidelijking van e.e.a., bevat een aantal aanvullende teksten, maar ook een berichtje voor Floor als ze dit ziet. Tegelijkertijd is het ook veruit de meest emotionele video die ik ooit heb gemaakt. De omstandigheden zijn er dan ook naar en ik hoop dat e.e.a. spoedig wordt opgelost.

En Floor, als je wilt praten, bellen of schrijven, of langskomen, doe dat dan gerust. Ik wil en zal je hierbij helpen, want dit kan zo niet langer, vind je ook niet? Ik denk persoonlijk dat het het beste zou zijn hierover de politie in te lichten, in de hoop dat zij ook de noodzaak ervan in gaan zien dat een spoedige oplossing van dit probleem op te lossen. Hij is bijzonder gevaarlijk. Ook het feit dat hij, door het haar onmogelijk te maken contact met mij op te nemen en me te komen opzoeken, vermoedelijk al zeer lange tijd heeft verhinderd dat Floor en ik weer samen zouden komen (zoals de natuur dat ook heeft bedoeld en we dat allebei al zo lang willen), is op zich al een misdaad op zich… Ik wil dat Floor uit deze afgrijselijke situatie van gevangenschap en totale dominantie wordt bevrijd, ik wil dat ze weer gelukkig wordt, en daarmee wij samen ook. Want zo lang als zij die pijn voelt, voel ik hem ook. We zijn er al lang aan toe om weer samen te komen namelijk….. Dat we zo lange tijd gescheiden zijn geweest is dus niet alleen maar de verantwoordelijkheid van de ggz instantie, maar vooral van deze persoon, de enige persoon op deze wereld die ik intens haat en vervloek… Hij heeft misbruik gemaakt van zijn spiritualiteit, hij zag (ziet) in Floor een gemakkelijk doelwit, een gemakkelijke prooi. Nee, deze situatie moet snel worden opgelost. Ik ga, naar ik mag hopen met hulp van een andere persoon die ons wil helpen verlossen van het Kwaad, tot het uiterste….. Mochten er mensen zijn die familie zijn van Floor en willen reageren, Floor heeft mijn adresgegevens en telefoonnummer.

Ik ga vandaag zeker ook contact opnemen met Rob om met hem te overleggen, e.e.a. te bespreken.

Ik wil hier geen gewoonte van maken, maar ik heb voor bijzondere gevallen en belangrijke situaties zoals dit nog een ander, niet geregistreerd prepaid telefoonnummer, wel met het vriendelijke verzoek hiermee zorgvuldig om te gaan. Dit nummer is: 06-456.54.345

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: