Tijd voor verandering…

Amstelveen, 24 september 2013 > Ja, het was vandaag een rustig dagje en ben vandaag lekker thuis gebleven. Ik hoefde geen boodschappen te doen vandaag omdat ik nog van alles in huis heb. En ik hoef me zeker niet te vervelen vandaag. Zo ben ik begonnen met het schrijven van een handgeschreven brief aan iemand, en het is lang geleden dat ik voor het laatst met de hand iets heb geschreven. Het is leuk, en tegelijkertijd ook veel persoonlijker dan een getypte brief bijvoorbeeld. Vroeger toen ik nog geen computer had schreef ik alles met de hand, ook langere filosofische verhalen bijvoorbeeld. Dat was nog in de tijd voordat ik mijn ex vrouw ontmoette, dus voor 1998. Maar gelukkig is deze periode met mijn ex ook alweer zes jaar lang verleden tijd. Er zijn nog zoveel lievere vrouwen op deze wereld heb ik ontdekt. Bij mijn ex had ik geen enkele bewegingsvrijheid meer op laatst, en het was dan ook een goede beslissing destijds om die relatie op egoniveau te beeindigen, omdat ik me in lagere relatievormen helemaal niet gelukkig voel. En dat gebeurt dus ook niet meer. Ik denk ook dat het niet meer nodig is, want er zijn ook uitzonderingen op die regel. Al is het wel belangrijk om aktiever te gaan worden op dit gebied. Ik ben hier nog mee bezig.

En verder verveel ik me geen seconde. Ben nog steeds aktief bezig met videobewerking en websites bouwen. Een leuke liefhebberij, waar echter wel veel tijd in gaat zitten. Al heeft een mens ook weleens behoefte aan meer, aan warmte, aan onvoorwaardelijke liefde. Niet op afstand, maar direkt. En hoe dat zal gaan verlopen weet ik nu eenmaal nog niet. En het is ook beter, vanuit privacy overwegingen, hier niet teveel over te zeggen op de weblog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: