Iedereen een heel gelukkig en gezond nieuwjaar 2015

Video in verband met de jaarwisseling 2014-2015, met een vuurwerkreportage.

Amstelveen, donderdag 1 januari 2015 >> Lieve mensen, langs deze weg zou ik jullie allemaal een heel gelukkig, voorspoedig en gezond nieuwjaar 2015 willen toewensen. Met mij gaat het momenteel vrij goed, ook met mijn gezondheid. Ik ben alweer twee jaar lang volledig stabiel en ik mag niet klagen. Van dit jaar 2015 verwacht ik veel goeds, ik heb ook allerlei plannen op het gebied van websites en video’s maken en bewerken. Computers, video’s, websites en muziek zijn nog altijd mijn meest geliefde hobbies. Na twee jaren van noodzakelijke sterke persoonlijke groei en ontwikkeling wil ik weer veel aktiever worden met deze hobbies, maar zeker ook met het schrijven van artikelen op deze weblog. De aan deze weblog verbonden domeinnaam (http://wakkerbewustzijn.com) heb ik gekoppeld aan automatische afschrijvingen voor het geldende jaarlijkse tarief wat ieder jaar betaald moet worden, zodat dit adres vooralsnog tot nader bericht kan blijven voortbestaan, ik hoop nog vele jaren lang.

Bovenstaande video, die ook rechtstreeks te zien is op mijn youtube videokanaal http://www.youtube.com/user/cbdekat , heb ik daarnet gemonteerd en op het web geplaatst. Het bevat een korte inleidende toespraak en een ongeveer 24 minuten durende videodocumentaire van het vuurwerk wat er afgelopen nacht te zien was rond middernacht, toen het nieuwe jaar begon. Het was waterkoud op het balkon, maar het was zeker de moeite waard om die video te maken. Ik vind hem zelf beter dan die van vorig jaar. Ik had de camera geplaatst op een statief, voor een stabieler beeld. De camera is vrij lichtgevoelig en geeft ook bij weinig licht een betere, mooiere kleurweergave dan mijn stokoude JVC videocamera. Ik wens je ook met het bekijken van bovenstaande video heel veel plezier. Je kunt dit jaar weer geregeld berichten lezen op mijn weblog. Het schrijven is ook al jarenlang een van mijn grote hobbies.

Lieve groeten van Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: