Griep nog niet over, moeder opgenomen in ziekenhuis

NIEUWSBULLETIN 23 januari 2015, Boudewijn de Kat.

Amstelveen, 23 januari 2015 >  Helaas zit er nog niet veel verandering in het griepvirus dat ik deze keer wel in hele extreme vormen moet zien te doorstaan. Volgens de doktor zal een antibioticum kuur niet helpen omdat er sprake is van een hardnekkige griep. Het virus zal uit zichzelf moeten zien te genezen. Ik heb wel een tweetal hoestdrankjes in huis nu om de klachten te verminderen, en daarnaast mag ik ook maximaal driemaal daags maximaal twee tabletten paracetamol innemen.

Dit virus valt wel heel erg ongelukkig, zeker nu mijn moeder vanmiddag plotseling in het Amstelland Ziekenhuis moest worden opgenomen vanwege zware bloedarmoede. Ze ligt momenteel aan het infuus met drie zakjes bloed. Ze blijft daar een nachtje en  dan mag ze morgen, onvoorziene omtandigheden voorbehouden, in principe weer naar huis. Volgende week donderdag moest ze weer worden opgenomen, op vrijdag 30 januari aanstaande gaan ze bij mijn moeder een maagdarm onderzoek verrichten.

De telefoon staat vandaag roodgloeiend, maar dat is ook volkomen logisch en heel medelevend van mensen en familieleden. Laten we van ganzer harte hopen dat ze weer helemaal hesteld zal zijn.

 

Amstelveen, 23 januari 2015,

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: