Nieuwe FM zender (50 Watt) ontvangen en in gebruik genomen voor proef-uitzendingen.

 

Amstelveen, zondag 26 juni 2016

Lieve mensen,

Vorige week dinsdag heb ik dan eindelijk de nieuwe 50 Watt FM zender ontvangen via DHL, die ik had besteld bij een bekend bedrijf in China die professionele FM zendapparatuur maakt en wereldwijd verstuurt op bestelling. Ik heb de zender geinstalleerd en in gebruik genomen voor proefuitzendingen op FM 105,4 mHz.

De meeste proefuitzendingen zijn bestemd voor bewoners hier in de woongroep Centraal Wonen, op een laag zendvermogen van maximaal 1,0 Watt. Dat is ruim voldoende om alle huishoudens te kunnen voorzien van een goed en storingsvrije ontvangstmogelijkheid van Radio Centraal Wonen.

Daarnaast zullen er ook uitzendingen plaatsvinden met een minimaal zendvermogen van 30 Watt, eveneens Radio Centraal Wonen, maar dan gericht op heel Amstelveen. Ik heb ook het chassis van de degelijk gebouwde professionele FM zender via een kabel verbonden met de waterleiding, die fungeert als aarde-aansluiting, en deze aarde draad ook doorverbonden met het chassis van het in de studio aanwezige mengpaneel. Het mengpaneel is een apparaat die alle aangesloten audio bronnen met elkaar verbindt. Het is voorzien van afzonderlijke regelbare volumemeters om iedere audiobron afzonderlijk met elkaar te kunnen mengen. Door de aarde aansluiting is er ook nagenoeg geen storend 50 Hertz bromgeluid meer te horen tijdens uitzendingen, ook niet op hoger zendvermogen.

Per 1 juli aanstaande wil ik de zender officieel in gebruik gaan nemen, en zal ook mensen hier in het woonprojekt hierover informeren, zodat iedereen op de hoogte is van het bestaan van Radio Centraal Wonen. Ik hoop dat het een groot succes zal gaan worden. Behalve veel muziek is er ook aandacht voor programma’s op spiritueel gebied, heruitzendingen van eerder opgenomen eigen programma’s en van eerder opgenomen uitzendingen van de publieke radiozenders gedurende de afgelopen 42 jaar van mijn leven. Ik raad iedereen die dit leest en in het ontvangstgebied van Radio Centraal Wonen woont, aan regelmatig eens te luisteren naar de programma’s die ik jullie wil aanbieden.

Zoals al eerder vermeld zal ik, voorafgaand aan iedere geplande uitzending, hiervan melding doen op deze weblog. Het is dus ook wel aan te raden regelmatig een kijkje te nemen hier op wakkerbewustzijn.com. Alvast heel veel luisterplezier gewenst.

Lieve groet van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: