Radio-uitzending Paradise Radio op FM 105,4 mHz

Amstelveen, 27 juli 2016

Ondanks de zware verkoudheid en hevige hoestbuien die mijn leven sinds afgelopen zaterdag teisteren was ik vanochtend al vroeg wakker. Het is nog steeds erg warm in huis en niet erg aangenaam weer om te slapen. Is ook moeilijk als je steeds van die hoestbuien hebt. Heb de dokter gebeld die me vertelde dat dit virus erg heerst momenteel en dat het soms vrij lang kan duren. Heb afgesproken dat als het komende maandag nog niet over is, dat ik dan weer contact opneem met de huisarts.

Ik heb daarnet ook mijn websiteruimte www.boudewijnhoogsensitief.nl bij KPN opgezegd. En tegelijkertijd, onder dezelfde domeinnaam deze websiteruimte opnieuw geaktiveerd via One.com.

Al sinds vanochtend vijf uur ben ik in de lucht op FM 105,4, en sinds daarnet ook op 30 Watt, zodat het programma in heel Amstelveen en mogelijk ook daarbuiten goed is te ontvangen. Niet via de kabel, maar via de vrije ether. Wanneer de uitzending stopt weet ik nog niet, ik wil het vanavond niet te laat maken en ga ook regelmatig rusten.

Lieve groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: