Vanmiddag bezoekje aan stadshart Amstelveen, binnenkort nieuwe website: www.drielingzielen.net

Amstelveen, zondag 31 juli 2016

Ik begin inmiddels al aardig te herstellen van een hardnekkige griep die al sinds vorige week zaterdagochtend vroeg mijn leven teistert. De koorts is inmiddels verdwenen, de verkoudheid nog niet helemaal. Ik hoop ook dat mijn financiele krappe positie vandaag zal worden opgelost. Mijn bewindvoerder Jaap die momenteel op vakantie in Duitsland verblijft, heb ik eergisteren gebeld en hij zou zijn best doen wat geld over te maken naar mijn bankrekening. Dat is ook wel nodig, want morgen wordt de huur weer afgeschreven, en dat is een flink bedrag van rond de  550 euro.

Vanmiddag hoop ik een kort bezoekje te brengen aan het stadshart van Amstelveen. Ik heb 20 euro op mijn ov chipkaart staan, dus dat moet makkelijk kunnen. Daarna even langs Dirk, de supermarkt hier om de hoek om wat kleine boodschappen te doen.

Ik ga binnenkort een nieuwe websiteruimte aanmaken bij hostingprovider One.com. Onder de naam www.drielingzielen.net. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

In principe wil ik alle overige websiteruimtes gaan annuleren, behalve www.rtvstargate.com. Voorlopig dus twee aktieve websites binnenkort, en later zien we wel verder.

Afgelopen vrijdagmiddag een week geleden ben ik met ontslag gegaan na een acht dagen durende opname op de gesloten afdeling van GGZ in Geest op Spaarnepoort in Hoofddorp. Het leuke was dat tijdens het ontslaggesprek bleek dat er feitelijk helemaal niks aan de hand bleek te zijn.

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: