Twee websites zijn opgezegd en verwijderd

Amstelveen, 11 november 2016

Lieve mensen,

Ik wil jullie even laten weten dat ik twee van mijn vier websiteruimtes heb opgezegd en laten verwijderen. De websites www.mediavanboudewijn.nl en www.floorenboudewijn.nl zijn opgezegd en inmiddels ook buiten gebruik gesteld.

De andere twee websiteruimtes zijn nog wel in gebruik, en daar wil ik me de komende tijd ook op gaan richten. De nog wel in gebruik zijnde websites zijn www.rtvstargate.com en www.tweelingzielen.net. Deze websites wil ik aktief gaan uitbreiden en, waar nodig, ook veranderen.

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: