Bezig met opname laatste proefuitzending op FM 105,7 mHz

Amstelveen, maandag 1 mei 2017

Lieve mensen,

Ik ben momenteel bezig met het maken van een opname van de laatste proefuitzending die zal gaan plaatsvinden op FM 105,7 mHz. Binnenkort gaat ook de eerste officiele uitzending de lucht in. Je kunt over dit alles meer lezen op deze weblog van mij. Hier houd ik je op de hoogte met betrekking tot alle informatie omtrent de inhoud van de programma’s, de uitzenddata en tijden en het gebruikte zendvermogen. De meeste uitzendingen vinden op laag vermogen plaats, speciaal voor de naaste woonomgeving en even daarbuiten. Daarnaast vinden er ook geregeld uitzendingen plaats op hoger zendvermogen, ik zal ook daarvan melding doen op deze weblog site.

Zoals het er nu naar uitziet zal de laatste proefuitzending in het komende weekeinde, op zaterdagavond 6 mei 2017 a.s. worden uitgezonden. Houd deze weblog in de gaten, dan vertel ik er alles over. Ik probeer deze informatieve weblog site zo aktueel mogelijk te houden, ook als zich bijzonderheden voordoen in mijn privéleven.

Lieve groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: