Nieuwe FM antenne besteld

Lieve mensen,

Afgelopen vrijdagmiddag heb ik bij DRM Electronics in Kampen een nieuwe FM antenne besteld. Hij is wel duurder dan de vorige antenne uit China die nu stuk is. De nieuwe antenne komt uit Italië, en het is een breedband antenne die op iedere gewenste frequentie even goed werkt en ook niet aangepast hoeft te worden. De antenne afstemmen op verschillende frequenties is bij de nieuwe antenne dus niet nodig.

Ik heb ook al regelmatig telefonisch overleg gepleegd met de contactpersoon van DRM Electronics. Het contact voelde goed en betrouwbaar, en ze houden me ook goed op de hoogte per email. Ik verwacht de antenne eind deze week te mogen ontvangen, hopelijk komende vrijdag of zaterdag.

De antennekabel ligt er al, en ik heb ook al een geschikte verloop plug gekocht bij een electronicazaak, want de nieuwe antenne heeft een N-connector als aansluiting, geen SO-239 Amphenol aansluiting dus. De verloop plug gaat van Amphenol naar een passende N-connecor, zodag ik de antenne gemakkelijk kan installeren, aan kan sluiten en in gebruik kan nemen. Laten we hopen dat alles goed zal werken. Ik houd je op de hoogte.

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: