Antenne komt waarschijnlijk pas volgende week binnen.

Vandaag ontving ik per email een berichtje van DRM Electronics in Kampen, over de bestelling van mijn breedbandige FM dipool antenne. Ik verwachtte de antenne eerst eind deze week te ontvangen, maar nu wordt het hoogstwaarschijnlijk pas volgende week. Dat betekent dus ook dat ik hem pas volgende week kan gaan installeren en gebruiken. Maar, aan de andere kant, beter later dan nooit. De antenne is nu aangekomen in Duitsland, DRM verwacht de antenne morgen, vrijdag, bij hun binnen te krijgen.

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: