Proefuitzending op FM 105,7 mHz

Proefuitzending op FM 105,7 mHz

15 september 2017

Lieve mensen,

Op dit moment kun je luisteren naar een proefuitzending met nonstop new age muziek op FM 105,7 mHz, met 1 Watt zendvermogen, voor de naaste omgeving. Binnenkort zal ook de eerste officiële uitzending de lucht in gaan. De naam van het station wordt Stargate Radio. Ik houd je via deze weblog op de hoogte.

Deze proefuitzending is alleen te ontvangen op een portable radio of op een ontvanger met eigen ontvangst antenne. Deze uitzending duurt tot ongeveer 01:00 uur vannacht.

Binnenkort hoop ik ook over te gaan tot de aanschaf van een “limiter”, een apparaat wat geheel automatisch voorkomt dat er een te sterk audio signaal wordt uitgezonden via de zender. Door een te sterk audio signaal ontstaat vervorming. Op dit moment moet ik dit audiosignaal handmatig regelen en regelmatig bijsturen. Het is natuurlijk handiger als dat automatisch gebeurt. Hieronder een foto van de limiter die ik op het oog heb. Maar nog even geduld lieve mensen.

6835043

Lieve groeten van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: