Uitzending onder voorbehoud: Stargate Radio, FM 105,7 mHz, voorlopig laatste uitzending.

10 februari 2018

Lieve mensen,

Onder voorbehoud hoop ik vanavond, 10 februari 2018, tussen 21:00- en 02:00 een voorlopig laatste uitzending te verzorgen van Stargate Radio. Na vandaag hoop ik op zeer korte termijn een eerste ontwerp klaar te hebben op http://www.rtvstargate.com van een nieuwe website, waarop ik radioprogramma’s en later ook video’s te gaan plaatsen. Uitzendingen zijn na vanavond dus tijdelijk alleen te beluisteren via deze website.

Van de uitzending van vanavond hoop ik ook een opname te kunnen maken die later op de website komt te staan, zodat jullie het programma nog eens kunnen terugluisteren.

Ik ga nog onderzoeken naar een mogelijke noodoplossing om het mogelijk te maken om toch weer te kunnen gaan uitzenden op de FM., in de periode dat de buitenantenne niet meer aan het balkonhek gemonteerd mag zijn. Dat zou mogelijkerwijs kunnen met een binnen-antenne. Dat zou wel betekenen dat het bereik van de zender daardoor een stuk minder zal zijn voor de omgeving. Ik ga dit nog uitzoeken, ook wat de kosten zijn. Ik houd je op de hoogte.

Zoals ik jullie recentelijk liet weten ben ik genoodzaakt vanwege onderhoudswerk aan de flat de buitenantenne tijdelijk te verwijderen van het balkonhek. Ik overweeg contact op te gaan nemen met de opzichter van het onderhoudprojekt, om te vragen of het nou echt nodig is om zes weken lang zonder buitenantenne te moeten zitten. Ik gebruik de antenne ook voor een aanzienlijk betere ontvangst van FM op mijn radio, en voor een betere ontvangst van DAB+ radiostations. Ik wil hiervoor niet afhankelijk zijn van de kabelmaatschappij Ziggo.

Het verwijderen en later weer herplaatsen van de FM antenne zal hopelijk niet leiden tot een defekt aan de antenne. Dat verwijderen hoop ik morgen in de kou buiten, en met een zere rug, met heel veel tegenzin te kunnen gaan uitvoeren. Dat zal geen makkelijke en eenvoudige klus voor me zijn, ook niet op emotioneel vlak. De woningbouw wil ook dat alles van het balkon wordt verwijderd. Door het winterse weer is de antenne zelf erg koud. Door hem ineens van de kou buiten naar mijn warme woning te verplaatsen, kan het vocht op en in de antenne gaan condenseren, waardoor de connectoren van de antenne kunnen beschadigen. Hierdoor kan de antenne onbruikbaar worden en defekt raken. Daarom laat ik hem, op advies van een goede vriend, gewoon op het balkon staan, om de kans op beschadigingen zoveel mogelijk tegen te gaan. De woningbouw mag dan van me eisen dat het balkon helemaal leeg moet zijn, ze kunnen het heen en weer krijgen! Ik heb maar een Wajong uitkering, en het is al moeilijk rond komen van die schamele duizend euro per maand, waar alles van betaald moet worden. Ik heb geen geld voor een nieuwe antenne, mocht deze kapot gaan. En er is niemand die me de schade zal vergoeden in geval van een mogelijk defekt wat kan ontstaan!

Er zijn weliswaar geen garanties dat de uitzending van vanavond zal doorgaan, maar ik streef er wel naar om de uitzending te kunnen laten doorgaan. Ik hoop dat er veel naar geluisterd zal worden.

Lieve groetjes aan jullie allemaal,

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: