Onderdelen ontvangen voor tweede AMD Ryzen 2700X computer, begonnen met bouw nieuwe PC

Lieve mensen,

Vorige week heb ik nieuwe onderdelen besteld en binnen gekregen voor de bouw van een nieuwe, tweede AMD Ryzen 2700X computer. Mijn oude Intel Core i7 computer uit 2013 vertoonde al enige tijd problemen. En gezien de ouderdom van dat systeem heb ik me een nieuwe Ryzen computer laten adviseren.

Vandaag ben ik begonnen met de bouw ervan, en ik maak daar ook video opnames van. Ik heb nog meerdere videobestanden van eerdere computerwerkzaamheden op de SSD harde schijf van mijn eerste Ryzen PC opgeslagen. IK hoop daar toch echt zeer binnenkort mee te kunnen beginnen. Videobewerken is een leuk klusje, maar er gaat wel vrij veel tijd en energie in zitten om die opnames te kunnen bewerken en uploaden naar mijn Youtube videokanaal.

Het bezig zijn met computers blijft leuk en erg leerzaam. Ik houd je op de hoogte van de vorderingen.

Lieve groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: