Nieuwe computer werkt goed. Vanmiddag afspraak met huisarts.

Lieve mensen,

Ik heb de nieuwe computer voorzien van een nieuwe lucht koeler voor op de processor. Deze bevalt uitstekend en is ook super stil. Dat geldt ook voor de twee Noctua intake fans die ik heb geïnstalleerd in de kast. Ik heb de nieuwe computer geplaatst in de hobbykamer. Heb ook de nieuwe 32 inch 4K UHD monitor uitgepakt en aangesloten op de nieuwe PC. Ook deze doet het goed, en heb ook video opnames gemaakt van het uitpakken en installeren van deze prachtige monitor.

Vanmiddag heb ik een afspraak met de dokter om naar mijn oor te laten kijken. Ik hoop dat dat goed zal aflopen.

Lieve groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: