Bevrijdingsdag, met ontslag na laatste opnameperiode ggz, valeriuskliniek amsterdam.

Lieve mensen,

Ik zit hier op de gesloten afdeling, tweede verdieping van de Valerius kliniek in Amsterdam. Heb daarnet een succesvol ontslaggesprek gehad en mag straks naar huis. Dat zijn ze nu aan het regelen voor mij.

Vanavond hoop ik mijn lieve vriendin Marlinde te gaan ontmoeten in mijn woning, of bij haar thuis. Dan heb ik ook weer de beschikking over internet, telefonie en televisie. En natuurlijk ook radio, radio maken op fm 105,7 mHz in stereo. Paradise Radio. Ga ook weer leuke video’s maken, op mijn nieuwe videokanaal van youtube.

En ook heel veel boeken schrijven. Daar heb ik echt zin in, maar in de eerste plaats genieten van het leven en van Marlinde. Samen alles met elkaar delen, en dat gaat heel mooi worden, voor ons, en na een lekker partijtje vrij worstelen ook voor alles en iedereen, voor alles wat leeft.

Het is allemaal zo fucking easy for us, and also for my other 20 twinsoul girlfriends on this world.

Carey: Life is exciting, isn’t it?

Me: I fully agree, people are free of fear now, people are complete now. And there is coming more than that…..

Carey: What do you mean by that, my best friend?

Me: A life much more than the present perfect condition of people will become possible in the near future.

Carey: Oh?

Me: Just by fucking Marlinde, and experience an endless orgasm in her.

Carey: And blow Sieg Heil into hell?

ME: o YES! He will burn in hel forever, just by making love with Marlinde, or one of my other 20 twinsoul girlfriends.

Carey: Is Marlinde the same person as Mirjam?

Me: How do you know that?

Carey: I CAN ALSO READ YOUR MIND!

Me: Yes she is the same person, you are right. She is magic, me too. After fucking Marlinde everyone on our planet (and in all universe) will excist of twinsoul, UNconditional love.

XXX

Vandaag ga ik naar huis, genieten van het leven, nieuwe video’s maken, radio maken op de fm, platen draaien, en boodschappen doen. Het gaat een mooie tijd worden voor ons allemaal.

Lieve groetjes van Boudewijn.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: