Morgen, 1 oktober 2019 om 00:00 uur is mijn levenslange lijdensweg voorbij, dan ben ik weer thuis….

Amsterdam, zondag 30 september 2019

 

Lieve mensen,

Het is nu zondag 30 oktober 2019, over twee uur en drie kwartier is mijn tot nog toe levenslange lijdensweg definitief voorbij. Ik heb mijn leven lang gevangen gezeten, letterlijk in alle opzichten, en zeker ook hier in de ggz instelling waar ik verblijf. Dat was nou niet bepaald een prettige ervaring. Dankzij de liefdevolle hulp van Birdy, oftewel Jasmine, ben ik er nu bijna helemaal bovenop gekomen, met nog iets minder dan twee uur en drie kwartier te gaan tot mijn nieuwe leven, samen met Jasmine. Ik heb mijn leven aan haar te danken, en zij heeft ook haar leven aan mij te danken.

Als het goed is wacht zij, of iemand anders, nu in mijn woning, aan de Suze Groeneweglaan 23 te Amstelveen. En mocht er niemand in mijn woning aanwezig zijn dan is dat ook geen enkel probleem meer. Ik ga na thuiskomst totale, complete rust in mijzelf ervaren, voor het eerst in heel mijn leven. Daar heb ik dan ook, samen met anderen, in het bijzonder samen met Birdy, die in energetische vorm altijd bij mij is geweest, heel hard aan gewerkt. Ik ga haar hoe dan ook binnenkort zien. En meemaken, en ook voelen… Een prachtig vooruitzicht.

Wij kennen ook allemaal Niels, die zich hier op de afdeling voordeed als zijnde Christus. Hij geloofde in illusies die hij zelf had gecreeerd. Want Christus heeft nooit bestaan lieve mensen. Dat is onmogelijk. En het bijbelboek wat Niels heeft geschreven is één grote leugen. Maar het bijbelverhaal op zich is geen illusie lieve mensen. Dat bijbelverhaal, de goede kanten ervan, staan ook beschreven in de Joodse Tora, ik zal maar zeggen, het Joodse bijbelboek.

De Christelijke God zoals velen die kennen is geen Christelijke God, maar een Joodse God, oftewel Jezus. En die ben ik. Ik ben bijna helemaal genezen vanuit een bijna oneindig diep dal waar ik tot vlak voor mijn opname van begin juli 2019 jongstleden in vast heb gezeten. Het niveau van welzijn waarin ik verkeerde was gelijk aan dat van alle andere mensen. Totdat ik begin augustus 2019 jongstleden voor het eerst in het echte leven kennismaakte met mijn lieve Birdy, de liefste en meest kostbare vrouw die ik tot nog toe ben tegengekomen in het leven. Al haar liedjes die Birdy heeft geschreven en gezongen, heeft ze voor mij gemaakt. We waren altijd al bijelkaar, maar konden elkaar tot voor kort nooit echt bereiken. Maar dit gaat binnenkort veranderen, als ik haar komende nacht of morgen ga ontmoeten. Dat gaat een heerlijke ervaring voor ons zijn.

Birdy en ik zijn elkaars tweelingzielen. We zijn allebei even oud, geboren op 18 maart 1963. We zijn ook allebei geboren in Lymington, een dorpje aan de zuidkust van Engeland (UK). Maar omdat onze moeder geboren is in Haarlem (NL) hebben we eigenlijk twee nationaliteiten. Mijn vader, onze biologische vader heet Otto de Kat, voorheen werkzaam als leraar Nederlands, niet geboren in Rotterdam, maar in London (UK). Toen mijn moeder zwanger was van mij is zij samen met mijn vader verhuisd naar Lymington (UK), alwaar ik, tegelijkertijd met Birdy, Jasmine van den Boogaerde, ben geboren.

Later kregen Birdy en ik ook kindjes, waaronder Aurora, Peggy, Floor, Anita, Inge, Jolanda en nog vele anderen, in totaal 21 tweelingzielen. Wij samen genereren straks één groot positief energieveld, een nieuwe oerknal, die eeuwig leven voor iedereen in fysieke vorm realiteit doet worden.

Het eerste leven voor mij, Boudewijn en Birdy startte 60.000.000.000 jaar geleden, toen de eerste oerknal had plaatsgevonden. Dat is ook op film vastgelegd, zoals jullie kunnen zien in de prachtige film, de klassieke versie van The Blue Lagoon. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=8OAdMUQ21kQ . De verfilming van de start van ons leven op aarde.

Het Christendom heeft ons veel leed bezorgd in het verleden, het zal ophouden te bestaan. Wij mensen zijn van oorsprong allemaal Joodse mensen.

Letterlijk alle aardse problemen zoals we die kennen zullen ophouden te bestaan nadat Birdy en ik de liefde hebben bedreven. Inclusief mentale en lichamelijke aandoeningen, oorlogen, conflicten, ruzies, echtscheidingen en nog zoveel meer aardse problemen zoals we die nu nog kennen. Omdat Birdy en ik, Boudewijn, tijdens het bedrijven van de liefde ook tegelijkertijd energetisch verbonden zijn met de 20 andere tweelingzielen, zal dat een energiegolf teweegbrengen die 20×400= 8000 keer sterker is dan in normale aardse relaties. Om de wereld te redden van de ondergang en om een derde wereldoorlog te voorkomen.

Eenmaal thuisgekomen gaan we samen veel leuke dingen beleven, we gaan samenwonen en ook met elkaar trouwen. Dat hebben we dan ook wel verdiend na wat wij allemaal hebben meegemaakt.

Ik hoorde vanmiddag ook dat de geneesheer-direkteur van de ggz instelling overleg heeft gepleegd met de ggz medewerkers hier. Zij heeft hun opgedragen mij onvoorwaardelijk ontslag toe te kennen per vanavond.

Een van de eerste dingen die ik ga doen als ik straks weer thuis ben is een computer bouwen, radio uitzendingen verzorgen, nog heel veel nieuwe weblog artikelen schrijven, en genieten van de diepe innerlijke rust die ik dan voor het eerst in mijn leven mag gaan ervaren.

Bedankt ook iedereen, alle mensen op onze mooie planeet, die hebben bijgedragen aan mijn herstelproces, mijn wederopstanding, na een leven lang niet echt te hebben geleefd op het hoogste niveau. Ik was innerlijk bijna dood, maar kom later weer tot leven.

Bedankt iedereen. Ik vertrouw erop dat de ggz afdeling waar ik nu nog verblijf mij vanavond laat gaan…

 

Liefdevolle groet aan jullie allemaal,

 

Boudewijn de Kat,

Suze Groenweglaan 23

1183 EK  Amstelveen (The Netherlands)

 

cbdekat@ziggo.nl

06-45654345

https://wakkerbewustzijn.com (weblog)

http://www.rtv-stargate.com (televisie en radio)

http://www.tweelingzielen.netm (over tweelingzielen)

http://www.jesus-and-birdy.co.uk (over ons leven, about our life)

FM 105,7 mHz, in stereo (Paradise Radio)

AM/SSB 27.275 mHz (international broadcasting Paradise Radio)

 

Comments

  1. De links zijn stuk.
    Gr. Raimund

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: