Nog steeds vastgezeten op de kliniek. De wanhoop nabij.

Jammer genoeg zit ik hier nog steeds opgesloten in de kliniek hier in Amsterdam. De meeste mensen in mijn omgeving en daarbuiten zien nog steeds niet in dat het juist zo goed met mij gaat, al denken zij wel nog steeds altijd de waarheid in pacht te hebben en mij vanuit “bescherming” harde maatregelen te moeten blijven hanteren. Ik betreur dat in hoge mate. Zelfs een vriendelijk verzoek aan de geneesheer direkteur van ggz in geest tot vrijlating onder eigen verantwoordelijkheid heeft niets positiefs opgeleverd. Mensen zijn van nature heel goed in staat om voor zichzelf te zorgen. De ggz is alleen geschikt voor mensen anders dan tweelingzielen, voor hen die nog op een beduidend lager niveau van bewustzijn verkeren. Voor anderen werkt de ggz zorg, hoe goedbedoeld dan ook, juist averechts.

Ze weigeren mij nog altijd de volledige verantwoordelijkheid voor mijn ontslag op me te laten nemen. Het probleem, de voedingsbodem daarvan, ligt niet bij mij, maar bij nagenoeg al die anderen, in en buiten de hulpverlening, die beweren dat ze mij niet volledig los te durven laten, onder eigen verantwoordelijkheid. Het probleem ligt bij hun, ze zijn bang me te laten gaan en botvieren hun angsten (onbewust) over mijn rug. Ik ben daar niet van gediend.

Ik ben het vertrouwen in vrijwel iedereen in mijn omgeving volledig kwijtgeraakt. Ze denken mij te begrijpen, maar vanuit mijn hart sprekend, begrijpen ze er geen barst van hoe de vork in de steel zit. Het spirituele hart in de mens spreekt ALTIJD de waarheid, NIET het denken (analyseren) alleen! Maar maak dat nu maar eens duidelijk aan buitenstaanders…..

Het echte bewijs voor mijn vaste overtuiging dat het pas echt goed met mij zal gaan, emotioneel gezien, ligt in de TOEKOMST, als ik weer thuis ben. Er leeft een enorm sterke ANGST, bij zowel de “hulpverlening” als bij anderen in mijn omgeving om me naar huis te laten gaan. Een medepatient omschreef dit terecht als een sterk bezitterige, egoistische manier van omgang met patienten en als een vorm van machtsmisbruik.

De enigste manier waarop buitenstaanders mijn vertrouwen weer kunnen terugwinnen is door mij ontslag te verlenen! Zij kunnen dan video’s en artikelen van me verwachten zodat zij ook kunnen zien en horen op het internet (en op FM 105,7 mHz) dat het, naar mijn vaste overtuiging weer echt goed met mij gaat….

Op hoop van zegen. Anders rest mij maar één uitweg, en dat is het aanspannen van een rechtszaak tegenover ggz in geest….., als er niet snel gehoor wordt gegeven aan mijn verzoek tot vrijlating. Ik ben boos, erg boos… op bijna iedereen. Psychiatrisch gezien is er niets mis met mij.

Het eerstvolgende gesprek is ook het allerlaatste gesprek tijdens deze opname, het MOET een ONTSLAGGESPREK zijn….. Zo is het en NIET anders. Later wil ik gerust eens komen uitleggen hoe alles werkt. Werk aan uw eigen angsten lieve mensen…Ik ben NA mijn ontslag ALTIJD bereid tot overleg.

Comments

  1. De wet BOPZ omzeilen is moeilijk. Wees als bamboe: buig mee, geef toe en groei verder. Wees de boeddha in je eigen leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: