Positieve ontwikkelingen…

Lieve mensen,

Het is alweer lange tijd geleden dat ik voor het laatst iets heb geschreven op mijn blog.

Ik vind het wel leuk om te vertellen dat er positieve nieuwe ontwikkelingen gaande zijn in mijn leven. In sociaal opzicht, maar ook wat mijn kwaliteit van leven betreft. Het houdt verband met bewustwording op spiritueel niveau. Ik voel me daar gelukkig bij.

Dit alles heb ik te danken aan het contact en de diepere band die er is ontstaan met een vrouw die ik vorig jaar ben tegengekomen. Het is een band op zielsniveau, iets wezenlijk anders dan mensen in een aardse relatie.

We zijn nu via het internet bezig ons contact verder te verdiepen, zodat we elkaar later weer kunnen gaan ontmoeten en meemaken. Het zal een spirituele relatie zijn.

Om redenen van privacy kan ik geen namen noemen op deze blog. Het gaat in ieder geval goed met mij, en daar ben ik blij mee.

Lieve groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: