Nieuwe AMD Ryzen 9 3900X computer in gebruik genomen…

Lieve mensen,

Kort geleden heb ik een nieuwe computer gebouwd, ter vervanging van mijn oude Core i7 4770K computer in de woonkamer. Hij bevat een snelle 12 core AMD Ryzen 9 3900X processor op een Gigabyte X570 Aorus Elite moederbord, een nieuwe Gigabyte RTX 2060 6 gigabyte grafische kaart, een Corsair MP510 480gb. NVmE SSD, een 1TB Samsung 840 Evo SATA ssd, een Seasonic 80+ Gold fully modular 550 Watt voeding, een Toshiba 2TB mechanische harde schijf, en een Scythe Mugen 5 Black Edition processorkoeler. Dit alles gebouwd in een Corsair Carbide 100R computerkast.

Later wil ik er nog een tweede NVmE SSD aan toevoegen, en de monitor die beelden in 4K resolutie ondersteunt. De processor en de grafische kaart zijn prima geschikt voor het bewerken en renderen van 4K video’s in hogere resoluties. Ik ben heel tevreden over deze nieuwe computer! Ik heb ook de capture card uit de oude computer overgezet in de nieuwe, zodat ik kan gaan live streamen met de videocamera op youtube. Leuk!

Lieve groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: