Experiment testuitzending met middengolf zender geslaagd, wel nog veel negatieve energie in studioruimte…

Lieve mensen,

Ik heb vandaag een kant en klare middengolf zender ontvangen uit Engeland, en ik ben ermee aan het experimenteren op een binnenantenne, op een tijdelijke test frequentie van 1440 kHz. Ik ga waarschijnlijk morgen proberen de zender experimenteel te verbinden met een buitenantenne. Wel veel storing op het signaal, maar dat komt voornamelijk omdat er nog altijd veel negatieve energie aanwezigheid die Rob heeft achtergelaten, zeker in de hobbykamer.

Het is een zender met een uitgangsvermogen van 100 miliwatt, de ontvangst sterkte in huis is goed, en mogelijk is het bereik wat groter als ik de buitenantenne erop aansluit. Alleen door de aanwezige energetische storing is de geluidskwaliteit van het radiostation vrij matig. Hopelijk zijn die stoorsignalen spoedig uitgedoofd…

Groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: